Mondo News

Cum se prepară friptura de porc cu mango şi paste din orez! O rețetă exotică delicioasă

Vineri, 30 Martie 2018 15:26
Scris de: Vlad Economu
Cum se prepară friptura de porc cu mango şi paste din orez! O rețetă exotică delicioasă

Cum se prepară friptura de porc cu mango şi paste din orez! O rețetă exotică delicioasă specială pentru un weekend de primăvară. 

Ingrediente pentru friptura de porc cu mango și paste de orez:

500    grame           pulpă de porc

1         bucată           mango

200    grame           paste de orez

ulei

sare

piper

Mod de preparare pentru friptura de porc cu mango și paste de orez:

Carnea se taie fâşii potrivite. Bucăţile de carne se prăjesc în puţin ulei, într-o tigaie. Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă până scade toată zeama.

Fructul de mango se curăţă de coajă, apoi se taie şi el fâşii, care se adaugă peste carnea puţin rumenită. Se lasă pe foc până se rumeneşte şi mango. Pastele din orez se fierb separat, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi se servesc alături de porcul pregătit cu mango.

Sursa rețetă și foto: delicatesa.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!