Cum se prepară cotletul de porc cu ardei gras. O rețetă pe cât de simplă pe atât de delicioasă care poate fi pregătită pentru un prânz copios.
Ingrediente necesare pentru cotlet de porc cu ardei gras:
4 bucăți de cotlet de porc
sare
piper
2 linguri de ulei de măsline
1 ceapă tocată mărunt
2 căței de usturoi pisat
2 ardei grași tăiați felii
3 linguri de sos Worcestershire
100 g apă sau de supă de pui
1 linguriță de cimbru uscat
1 linguriță de frunze de mărghiran
Mod de preparare cotlet de porc cu ardei gras:
Asezonezi cotletele cu sare și piper. Încălzești uleiul de măsline și pui cotletele, ceapa și usturoiul. Le lași câte 5 minute pe fiecare parte, având grijă să nu se ardă usturoiul. Când le întorci, adaugi fâșiile de ardei gras. Mai lași 8 minute.
Le scoți, iei tigaia de pe foc și acoperi pentru a se păstra caldă. Adaugi sosul Worcestershire, apa sau supa de pui, cimbrul și mărghiranul în tigaie. Lași să fiarbă până se îngroașă, apoi pui cotletle și legumele. Mai lași 1 minut.
Sursa rețetă și foto: clickpoftabuna.ro