Cum se prepară cotlete de porc cu usturoi și parmezan la cuptor. O metodă rapidă și, pur și și simplu delicioasă, de a pregăti cotletele de porc.
Ingrediente pentru cotlete de porc cu usturoi și parmezan la cuptor:
4 cotlete porc
50 g parmezan, ras
30 g pesmet
½ linguriță pătrunjel uscat
ulei
½ linguriță usturoi pudră
sare
piper
Mod de preparare cotlete de porc cu usturoi și parmezan la cuptor:
Preîncălzești cuptorul la 200 °C. Combini pesmetul cu parmezanul, pătrunjelul uscat, usturoiul, sare și piper, după gust. Dai cotletele de porc prin puțin ulei, apoi prin compoziția cu pesmet și parmezan.
Le rumenești într-o tigaie 4-5 minute pe fiecare parte. Așezi într-o tavă și dai la cuptor 15-20 de minute. Servești imediat.
Sursa rețetă și foto: cakescottage.com