Mondo News

Cum se pot trata hemoroizii. Cel mai bun unguent

Luni, 13 Noiembrie 2017 17:27
Scris de:
Cum se pot trata hemoroizii. Cel mai bun unguent

 

Cum să tratezi natural hemoroizii

Una dintre primele întrebări pe care le pune cineva la consult la proctolog este cum se pot trata hemoroizii. Răspunsul este mai complicat decât pare la prima vedere. De la tratamente cu aplicare locală până în cel mai nedorit moment, operația.

cum sa scap de hemoroizi

Cel mai bun unguent pentru hemoroizi

Unul dintre cele mai comune tratamente pentru acest tip de afecțiune este unguentul pentru hemoroizi. Aplicat local, unguentul este cel mai rapid remediu pentru ameliorarea simptomelor și disconfortului. Cel mai apreciat tratament în 2017 este crema Hemofarm.

Principalele efecte ale acestui unguent pentru hemoroizi sunt cele antiinflamatoare, antibacteriene și cicatrizante. De obicei aplicarea lui se face de 2 ori pe zi, după igena locală, pentru a evita iritarea zonei afectate.

Cum se pot trata hemoroizii cu crema de gălbenele

Unul dintre cele mai folosite remedii naturiste este crema de gălbenele pentru hemoroizi. Indicațiile arată că are acțiune antiinflamatoare și cicatrizantă ceea ce fac din crema de gălbenele un leac perfect.

Remedii hemoroizi inflamati

In toate farmaciile și magazinele de tip plafar se găsesc remedii pentru hemoroizi inflamați. Însă este extrem de important că produsele alese să fie o soluție eficientă.

Tratamentele pot fi de două tipuri: medicale și naturiste. Ambele sunt recunoscute  că remedii eficiente. Când vorbim despre stadii avansate ale afectiunii, remediile naturiste sunt o soluție complementara.

Un alt tratament posibil este operația. Hemoroidectomia este dureroasă și costisitoare dar are rezultate pozitive că ultima varianta.

Hemofarm cremă pentru hemoroizi

Crema Hemofarm este indicată atât pentru tratamentul hemoroizilor interni cât și pentru cei externi. Hemofarm ajută la eliminarea durerii, a mancarimii și a stării de disconfort cauzată de aceștia. Unguentul este sută la sută fabricat din ingrediente naturale și respectă cele mai înalte standarde de calitate prin prelucrare manuala.

Remedii hemoroizi

cum se trateaza

Piata românească abundă de remedii pentru hemoroizi. De la tratamentele medicale până la remediile naturiste există numeroase variante de vindecare a acestora.

După o vizită la proctolog vei afla un diagnostic corect și stadiul afectiunii. În funcție de această veti putea alege o serie de remedii potrivite pentru dumneavoastră. De la ligatură cu benzi de cauciuc până la unguentele din plante medicinale. Orice tratament și remediu este indicat atâta timp cât nu alegeți să ignorați această afectiune.

Tratament naturist hemoroizi

Orice crema sau unguent ați alege că tratament naturist pentru hemoroizi este important să analizați ingredientele. Aceste trebuie să fie naturale și minim posibil prelucrate. Grijă cu care au fost conservate efectele benefice ale plantelor  va influeta decisiv efectul terapeutic  al unguentului. 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate


thailanda, fumat interzis, locuinte, Țara care a interzis fumatul în propria casă. Ce pățesc locuitorii dacă încalcă legea