Mondo News

Cum să te ferești de cancerul pulmonar: Vitamina minune descoperită de specialiști

Miercuri, 24 Ianuarie 2018 18:03
Scris de: Vlad Economu
Cum să te ferești de cancerul pulmonar: Vitamina minune descoperită de specialiști

Cum să te ferești de cancerul pulmonar. Studiu revoluţionar al specialiştilor. S-a descoperit vitamina minune care te fereşte de o boală cruntă, cancerul pulmonar.

O concentrație peste medie de vitamină B6 și de metionină, un aminoacid din structură proteinelor, reduce cu cel puțin 50% riscul de apariție a cancerului pulmonar, potrivit unui studiu efectuat în Europa și publicat în Statele Unite ale Americii.

Analizele sangvine efectuate pe un eșantion de 400.000 de voluntari provenind din zece țări europene au relevat faptul că pacienții cu concentrații mai ridicate de vitamină B6 și de metionină în sânge prezintă riscuri mai mici de a se îmbolnăvi de cancer pulmonar, indiferent dacă sunt fumători, nefumători sau foști fumători, se afirmă în acest studiu publicat în Journal of the American Medical Association. Metionină a fost descoperită destul de târziu, în 1922, de J. H. Muller.

Surse de metionină

Cantități mari de metionină (methionine) pot fi găsite în ouă, susan, peste, carne, cereale integrale, semințe de dovleac. Legumele, fructele și leguminoasele (mazăre, fasole, linte, soia, năut) conțin cantități mici de metionină și de aceea procurarea acestui aminoacid poate fi dificilă în cazul vegetarienilor.

Nu este indicat un consum mare de metionină pentru că această are și efecte adverse grave și astfel încercați să nu consumați suplimente ce conțin acest aminoacid și să îl procurați doar din alimente.

Sursa traducere: agerpres.ro


Un comentariu

  1. Margareta
    Reply

    http://imdsistem.ro/wp-login.php?action=register&ref=152 Lucru la domiciliu part-time.Lucrezi in timpul liber.Cel mai puternic si sigur sistem.Lucrezi comod la calculator cand vrei si cat vrei.Castiguri motivante pentru toti.Avem nevoie de oameni seriosi.Proiect B a luat amploare.Promovam un subiect unic de film.Vino alaturi de noi si vei avea un viitor minunat.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard