Mondo News

Cum să te ferești de cancerul pulmonar: Vitamina minune descoperită de specialiști

Miercuri, 24 Ianuarie 2018 18:03
Scris de: Vlad Economu
Cum să te ferești de cancerul pulmonar: Vitamina minune descoperită de specialiști

Cum să te ferești de cancerul pulmonar. Studiu revoluţionar al specialiştilor. S-a descoperit vitamina minune care te fereşte de o boală cruntă, cancerul pulmonar.

O concentrație peste medie de vitamină B6 și de metionină, un aminoacid din structură proteinelor, reduce cu cel puțin 50% riscul de apariție a cancerului pulmonar, potrivit unui studiu efectuat în Europa și publicat în Statele Unite ale Americii.

Analizele sangvine efectuate pe un eșantion de 400.000 de voluntari provenind din zece țări europene au relevat faptul că pacienții cu concentrații mai ridicate de vitamină B6 și de metionină în sânge prezintă riscuri mai mici de a se îmbolnăvi de cancer pulmonar, indiferent dacă sunt fumători, nefumători sau foști fumători, se afirmă în acest studiu publicat în Journal of the American Medical Association. Metionină a fost descoperită destul de târziu, în 1922, de J. H. Muller.

Surse de metionină

Cantități mari de metionină (methionine) pot fi găsite în ouă, susan, peste, carne, cereale integrale, semințe de dovleac. Legumele, fructele și leguminoasele (mazăre, fasole, linte, soia, năut) conțin cantități mici de metionină și de aceea procurarea acestui aminoacid poate fi dificilă în cazul vegetarienilor.

Nu este indicat un consum mare de metionină pentru că această are și efecte adverse grave și astfel încercați să nu consumați suplimente ce conțin acest aminoacid și să îl procurați doar din alimente.

Sursa traducere: agerpres.ro


Un comentariu

  1. Margareta
    Reply

    http://imdsistem.ro/wp-login.php?action=register&ref=152 Lucru la domiciliu part-time.Lucrezi in timpul liber.Cel mai puternic si sigur sistem.Lucrezi comod la calculator cand vrei si cat vrei.Castiguri motivante pentru toti.Avem nevoie de oameni seriosi.Proiect B a luat amploare.Promovam un subiect unic de film.Vino alaturi de noi si vei avea un viitor minunat.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mary predescu, marinica namol, scandal sexual, abuzata oral, declaratii Mireasa “abuzată oral” de manelistul Marinică Nămol dă cărțile pe față: Am făcut ce am simțit


horoscop 24 februarie 2018, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 februarie 2018. Un pic de neatenție, o decizie grea de luat și parteneri de invidiat


kamara, amanta kamara, amanta kamara sinucidere, madalina amanta kamara Amanta lui Kamara, Mădălina, a încercat să se sinucidă


Lisa Marie Presley, Elvis Preley, datorii, manager, proces Cum a rămas fiica lui Elvis Presley săracă lipită! Suma uriașă cheltuită de Lisa Marie