Mondo News

Cum să cureți petele de sare de pe încăltămintea de iarnă! Video

Luni, 15 Ianuarie 2018 15:12
Scris de: Vlad Economu
Cum să cureți petele de sare de pe încăltămintea de iarnă! Video

Cum să scapi de petele de sare de pe încălțămintea de iarnă. Odată cu venirea ninsorilor, pe lângă datul la lopata și deszăpezitul mașinilor, ne confruntăm cu altă problemă: petele de sare de pe încălțăminte!

S-au dus vremurile când părinții noștrii ungeau, preventiv, încălțămintea de iarnă cu ulei de balenă! An de an ne chinuim să scăpăm de petele de sare de pe încălțăminte, însă știm cu toții cât de greu poate fi. Totul este însă foarte simplu dacă știm să folosim metoda potrivită, care constă în folosirea unor lucruri pe care le are fiecare dintre noi în casă.

Petele de sare de pe încălțăminte se curăță cel mai bine cu apă și oțet! Amestecă într-un bol cantități egale de apă și oțet alb, înmoaie o cârpă curată în soluție și șterge petele de pe încălțăminte.

După ce ai terminat, curăță cu puțină apă călduță și lasă-le la uscat! După curățare puteți folosi crema sau burete cu silicon, pentru a oferi o protecție sporită pielii!

Sursă video: youtube.com


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 iunie 2018, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 iunie 2018. Taurii au chef de muncă, iar Peștii își achită din datorii


cristi mitrea, victor slav, mesaj dur, bianca dragusanu Cristi Mitrea îl umilește pe Victor Slav: Săracul, el a pupat mai multe p#&! decât oricine!


cm rusia 2018, maluma, maluma jefuit, Campionatul Mondial 2018 CM Rusia 2018. Maluma, jefuit în timpul unui meci de la Cupa Mondială! Suma uriașă de care a fost deposedat


bianca dragusanu, tristan tate, englez milionar, idila, relatie noua Bianca Drăgușanu nu pierde vremea! Are un nou iubit plin de bani! Foto în articol