Mondo News

Cum să cureți petele de sare de pe încăltămintea de iarnă! Video

Luni, 15 Ianuarie 2018 15:12
Scris de: Vlad Economu
Cum să cureți petele de sare de pe încăltămintea de iarnă! Video

Cum să scapi de petele de sare de pe încălțămintea de iarnă. Odată cu venirea ninsorilor, pe lângă datul la lopata și deszăpezitul mașinilor, ne confruntăm cu altă problemă: petele de sare de pe încălțăminte!

S-au dus vremurile când părinții noștrii ungeau, preventiv, încălțămintea de iarnă cu ulei de balenă! An de an ne chinuim să scăpăm de petele de sare de pe încălțăminte, însă știm cu toții cât de greu poate fi. Totul este însă foarte simplu dacă știm să folosim metoda potrivită, care constă în folosirea unor lucruri pe care le are fiecare dintre noi în casă.

Petele de sare de pe încălțăminte se curăță cel mai bine cu apă și oțet! Amestecă într-un bol cantități egale de apă și oțet alb, înmoaie o cârpă curată în soluție și șterge petele de pe încălțăminte.

După ce ai terminat, curăță cu puțină apă călduță și lasă-le la uscat! După curățare puteți folosi crema sau burete cu silicon, pentru a oferi o protecție sporită pielii!

Sursă video: youtube.com


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate