Mondo News

Cum să apari offline pe WhatsApp

Luni, 08 Iulie 2019 12:07
Scris de: Vlad Economu
Cum să apari offline pe WhatsApp

Cu siguranță vi s-a întâmplat să nu vreți să apăreți online pe WhatsApp. Știați că este o metodă prin care puteți să vă faceți nevăzuți?

Mai mult de 55.000 de milioane de mesaje scrise sunt trimise pe parcursul unei zile pe întreaga planetă. WhatsApp a devenit cel mai popular mod de a trimite mesaje, dar ce faceți dacă nu aveți chef să răspundeți persoanelor care vă caută? Cel mai bine este să apăreți offline, așa că vă arătăm un truc pentru acest lucru.

Citește și:  FACEBOOK VA OFERI O MODALITATE PENTRU ASCUNDEREA ”PUNCTELOR ROŞII” AFIŞATE PENTRU NOTIFICĂRI

Nu trebuie să vă instalți vreo aplicație! Trebuie doar să mergeți la Setări, apoi accesați Cont, pasul trei este să apăsați în dreptul unde scrie Confidențialitate și să debifați ”Confirmări de citire”. Când cineva vă scrie și deschideți imediat telefonul, persoana va vedea că sunteți online, dar în caz contrar, veți apărea offline. Cel mai bine este dacă vă scrie cineva, să lăsați să treacă mai multe minute și abia apoi să consultați telefonul pentru a nu vă da de gol.

Ce înseamnă dacă lipsesc confirmările de citire

 Dacă nu vedeți două semne de bifare albastre lângă mesajele trimise de dumneavoastră, pot exista mai multe motive:

Este posibil ca dumneavoastră sau destinatarul să fi dezactivat confirmările de citire în setările de confidențialitate.

Este posibil ca destinatarul să vă fi blocat.

Este posibil ca telefonul destinatarului să fie închis.

Este posibil ca destinatarul să nu fi deschis conversația.

Este posibil ca dumneavoastră sau destinatarul să aveți probleme de conexiune.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, transfer, clinica, italia, avion privat, accident mortal Lovitură de teatru! Mario Iorgulescu, transferat în mare secret, la o clinică din străinătate!


vocea romaniei, andra, plecare, motiv, contract, carrefour, turneu Motivul real pentru care Andra i-a lăsat cu ochii în soare pe producătorii de la Vocea României


marea britanie, roman, luton, video, imagini socante Marea Britanie. Un român a șocat Regatul Unit! Toată lumea îl caută. Video cu un puternic impact emoțional


horoscop 21 septembrie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 septembrie 2019. Peștii pleacă la drum, iar Gemenii au nevoie de odihnă