Mondo News

Cum poți să minezi crypto monede Bitcoin și să faci mulți bani fără investiție în echipamente

Sambata, 17 Februarie 2018 16:55
Scris de: Vlad Economu
Cum poți să minezi crypto monede Bitcoin și să faci mulți bani fără investiție în echipamente

Minarea monedelor crypto Bitcoin generează un flux pasiv de venit sigur! Dați-mi voie să vă arăt cum transform două mii de dolari în 15 mii la prețurile curente Bitcoin!

M-am decis sa dau o șansă hashflare-ului! Asta după ce am urmărit câteva clipuri pe YouTube despre oamenii care au câștigat mii de dolari pe zi, minând crypto monedele Bitcoin! Puteți începe cu doar 2,20 de dolari pentru un contract de Hashpower folosind serviciul de minare în cloud de la  hashflare. Hashpower (H/s) este puterea de procesare folosită pentru a mina BTC (Bitcoin). Minarea monedelor este o abordare cu risc mai scăzut dacă te hotărăști să investești în Bitcoin.

Primul lucru:

Înscrieți-vă la hashflare.io ( click aici…) și creați-vă un cont (puteți începe cu doar 2,20 USD pentru fiecare contract SHA-256). Contractele (pachetele de servicii pe 1 an) sunt vândute în GH/s până la TH/s, în condițiile în care pentru fiecare 1 TH/s aveți echivalentul a 1000 GH/s. Personal, am decis să investesc în jur de 2000 de dolari în contracte SHA-256, care îmi aduc aproximativ 40-50 de dolari zilnic!

Creați-vă un cont și cumpărați un contract SHA-256 cu ajutorul cardului de credit (dolari reali) sau puteți face asta plătind direct cu Bitcoin. Plata cu monede Bitcoin este un pic mai rapidă. Pentru asta va trebui să vă înscrieți în Coinbase pentru a cumpăra monede Bitcoin și apoi transferați-le pentru a achiziționa contractul.

ezgif-3-77e3e6c369

Acum, hai să calculăm cât de rapid vă puteți recupera banii la prețul actual al pieței Bitcoin. Folosind un calculator de minare a crypto monedei Bitcoin vom analiza ce s-a întâmplat cu investiția mea de 2000 de dolari.

Ce s-a întâmplat de când am cumpărat contractul:

- Fără taxe de putere;
- comisioanele pentru pool-urile de tip hashflare sunt în jur de 17%;
- Costurile hardware sunt egale cu costurile contractuale (exemplul nostru de 220 dolari);
-1 TH / s este egal cu 1000 Gh / s.

ezgif-3-3932a2d849

Când apăsați pe butonul calculați, derulați în jos și veți vedea, în condițiile actuale de pe piață, că veți recupera banii în 113 de zile. Apoi urmează 252 de zile de colectare a profiturilor!

ezgif-3-83878957a4

Bazat pe o investiție inițială de 220 dolari în hashflare, veți transforma această sumă în 710 dolari. Iar în cazul în care prețul de BTC va urca această cifră poate crește la rândul ei!

ezgif-3-83878957a4

Acesta este are ROI de 222% în 1 an !!!  ROI= recuperarea investitiei
Această rentabilitate a investiției crește odată cu prețul Bitcoin !
Puneți-vă banii la muncă și creați un flux pasiv de venit pentru voi!
Cumpărați putere de minat (contracte) la hashflare extrem de profitabil, cât timp acestea sunt încă disponibile!

Iată câteva date actuale ale contului meu de hashflare:

Am 22,77 TH / s în acest moment

ezgif-3-4c9d7de4e7

Proiecția curentă pentru investiția inițială de 2200 de dolari este în jur de 15 000 de dolari pentru anul respectiv.

Atenție, prețurile pentru serviciile Hashflare sunt în continuă creștere din cauza cererii foarte mare și din cauza că este mult mai avantajos decât să investești în propriile echipamente.

ezgif-3-22286d4a58

În fiecare dimineață mă loghez și randamentele mele de minare sunt de aproximativ .00277475 BTC egale cu aproximativ 42.18 USD.

ezgif-3-b5d8934486

Recent, mi-am reinvestit soldul BTC pentru a cumpăra mai mult hashpower, ceea ce poți face și tu, iar acest lucru va duce la „explozia” ROI-ului. Cu toate astea, fac acest lucru ca un flux pasiv de venit pentru a obține un plus de 50 dolari pe zi și sunt foarte mulțumit cu serviciile hashflare!

Deja românii investesc masiv în cloud, cei care se pricep să calculeze corect puterea de minare versus curent consumat și banii pe echipamente aleg Hashcloud.io în detrimentul clasicelor asic-uri sau a rack-urilor cu plăci video, am extras două dintre sutele de comentarii de pe Facebook:

facebook print 1

facebook print 3

Atenție: acestea sunt imagini din contul meu real pentru a ilustra modul în care funcționează aceste servicii de minare în cloud. Nu sunt un consilier financiar, așa că vă rog să fiți înțelepți în modul în care vă alocați banii. Înainte de a începe, faceți propriile voastre cercetări în domeniu.

Sursa text: quora.com / Daniel Giuntini jr.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Horoscop 13 decembrie 2018, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 13 decembrie 2018. Gemenii sunt de neoprit, iar Leii triumfă într-o confruntare aprinsă


dwayne johnson , the rock , dwayne the rock johnson , dwayne johnson poze Dwaine “The Rock” Johnson, în tinerețe. O imagine din anii ’90 este virală pe internet


un-subofiter-spp-aflat-in-misiune-internationala-de-protectie-a-fost-gasit-impuscat Libia. Un subofiţer SPP, aflat în misiune internaţională de protecţie, a fost găsit împuşcat


iulia albu, oana roman, iulia albu critica Iulia Albu o atacă dur pe Oana Roman: Dacă vrei să arăţi ca o brioşă expandată