Mondo News

Cum își împart social-democrații funcțiile în partid. Cu cine vrea să facă echipă Viorica Dăncilă

Sambata, 22 Iunie 2019 13:44
Scris de: Vlad Economu
Cum își împart social-democrații funcțiile în partid. Cu cine vrea să facă echipă Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă îi susține pe Marius Dunca, liderul PSD Brașov, ca secretar general, și pe Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării, pentru funcția de președinte executiv, au declarat pentru HotNews.ro surse social-democrate.

Liderii PSD se află la Neptun unde are loc o ședință informală. Codrin Ștefănescu și-a anunțat, vineri, pe Facebook, candidatura la funcția de secretar general al PSD, la congresul de la sfârșitul lunii iunie, el fiind susținut de organizația PSD Sector 1.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri seara, înainte de ședința informală de la Neptun, că nu s-a pus în discuție remanierea guvernamentală, motiv pentru care nu poate da detalii.

Dăncilă susține că după congresul din weekendul viitor trebuie făcută o analiză și în organizațiile locale. La întâlnirea de la Neptun este posibil să se discute inclusiv despre prezindețiabilul PSD. Viorica Dăncilă afirmă că încă nu au început sondajele pentru desemnarea acestuia.

“Dacă Eugen Teodorovici vrea să candideze la prezidențiale, nimeni nu îi îngrădește dreptul. Nu le-am început sondajele pentru că vrem să vedem candidații”, a declarat vineri premierul.

Sursa foto: gandul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 iulie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 iulie 2019. Gemenii privesc în perspectivă, iar Fecioarele se mențin pe linia de plutire


simona halep, iubit simona halep, toni iuruc, miliardar machedon Nu se mai ascund! Simona Halep, sărut pasional cu iubitul său! Foto în articol


dj, interdictie, electric castle, manea, tommy cash, adrian minune DJ interzis în România din cauza unei manele


vatra dornei, barbat mort, interventie, jandarmi, pedofilie, video Vatra Dornei. Bărbatul acuzat de pedofilie a murit după intervenția jandarmilor! Video