Mondo News

Cum arată mama lui El Chapo! Ea este femeia care l-a crescut pe sângerosul boss al cartelului Sinaloa

, 06 Octombrie 2019 23:52
Scris de: Vlad Economu
Cum arată mama lui El Chapo! Ea este femeia care l-a crescut pe sângerosul boss al cartelului Sinaloa

Cel mai cunoscut traficant de droguri din lume, Joaquin Guzman, poreclit El Chapo, a primit o veste devastatoare in urma cu doua luni, cand a fost condamnat definitiv la inchisoare pe viata pentru crimele pe care le-a facut de-a lungul timpului.

El Chapo este liderul cartelului Sinaloa, cel care era responsabil pentru 90% din cocaina care intra in SUA in fiecare an. La 62 de ani, El Chapo si-a vazut pentru ultima data mama in timpul procesului care i-a adus condamnarea pe viata, fara posibilitatea de a fi eliberat vreodata. Femeia a fost transportata din Mexic in scaun cu rotile pentru a asista la proces si pentru a-si vedea pentru ultima data fiul.

mama-chapo.jpg_1834093470

Citește și:  DOAR 3 PERSOANE MAI AU VOIE SĂ-L VIZITEZE PE EL CHAPO LA PUȘCĂRIE, PENTRU TOT RESTUL VIEȚII SALE!

Maria Consuelo Loera Perez pe numele ei, femeia a primit o viza speciala pentru a merge la proces, intorcandu-se apoi in Mexic. Familia femeii conduce in continuare afacerile cu trafic de droguri ale cartelului Sinaloa. De altfel, dupa arestarea lui El Chapo, fiii acestuia au preluat afacerea si au continuat traficul de droguri in toata lumea.

descărcare (31)

Sursa foto: the guardian


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție