Mondo News

Cum ar putea scăpa Mario Iorgulescu de pedeapsa de închisoare cu executare

Marti, 08 Octombrie 2019 21:00
Scris de: Vlad Economu
Cum ar putea scăpa Mario Iorgulescu de pedeapsa de închisoare cu executare

Mario Iorgulescu ar putea să scape de pedeapsa de închisoare cu executare! Un judecător poate să-i suspende executarea, condiția fiind ca pedeapsa să nu depășească trei ani de detenție.

Pedeapsa în care se încadrează fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal este de 8 luni – 6 ani, așa că există și șansa ca un judecător indulgent să suspende executarea într-o închisoare, cu condiţia ca pedeapsa să nu depăşească trei ani de detenţie, în plus, să fie și impresionat de explicaţiile pe care fiului şefului Ligii profesioniste de fotbal ar putea să le dea în momentul în care va fi apt fizic să meargă la un proces, scrie Wowbiz.ro.

Citește și: MARIO IORGULESCU, SCÂRBIT DE ROMÂNIA: “N-AM DE CE SĂ MĂ ÎNTORC LA FALSITATE ŞI LA BĂTAIE DE JOC”!

Pe de altă parte, senatorul Robert Cazanciuc ar putea să strice socotelile și Mario Iorgulescu să aibă totuși probleme reale, dacă propunerea făcută de politician, și anume suspendarea executării pedepsei în astfel de cazuri să fie interzisă.

În situația în care, proiectul de lege va fi adoptat de Parlament, nu vor mai beneficia de clemenţa justiţiei, ba chiar vor ajunge după gratii şi şoferii, inclusiv fiul șefului LPF, care au provocat accidente mortale.

Sursa foto: facebook / Mario Iorgulescu


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul