Mondo News

Cum ar fi fost? Un câine a fost la un pas să primească ajutor de șomaj

Sambata, 03 Februarie 2018 14:04
Scris de: Vlad Economu
Cum ar fi fost? Un câine a fost la un pas să primească ajutor de șomaj

Un ciobănesc german ar fi putut intra în istorie ca primul câine care a primit ajutor de şomaj. Ryder ar fi fost mai “bogat” cu 360 de dolari pe săptămână. Încurcătura s-a produs la un birou de şomaj din Michigan, SUA, notează Washington Post. Acolo lui Ryder i s-a aprobat ajutor de şomaj.

Stăpânul său, Michael Haddock, a declarat că a primit o notificare din partea Unemployment Insurance Agency (UIA) din Michigan în care era menţionat faptul că “Michael Ryder” va primi 360 de dolari pe săptămână. Doar că singurul Ryder care locuia la adresa menţionată pe plic era câinele lui.

Citește și: UN CĂȚEL DISPĂREA CÂTEVA ORE PE ZI DE ACASĂ! ESTE INCREDIBIL CE FĂCEA ACESTA

“Nu sunt sigur ce va face el cu banii, dar ar trebui să fie interesant. Ştiam că e inteligent, însă de data aceasta a reuşit să mă surprindă”, a spus ironic stăpânul său, potrivit sursei citate mai sus.

“Pe mine mă cheamă Michael, pe câine Ryder, iar ajutorul de şomaj era pentru Michael Ryder. A fost amuzant, am tras o porţie zdravănă de râs”, a mai spus Haddock. Din păcate pentru Ryder, el nu va avea ocazia să încaseze banii şi asta pentru că agenţia a aflat de această încurcătură.

Sursa foto: captură youtube


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!