Mondo News

Cum a reacționat Jennifer Lopez atunci când un regizor ”a vrut doar să-i vadă sânii!” Dezvăluirea artistei

Joi, 14 Noiembrie 2019 14:03
Scris de: Vlad Economu
Cum a reacționat Jennifer Lopez atunci când un regizor ”a vrut doar să-i vadă sânii!” Dezvăluirea artistei

Jennifer Lopez a povestit cum a reacționat atunci când un regizor ”a vrut doar să-mi vadă sânii” în timpul unei probe pentru costume, notează platforma Independent, citată de Mediafax. Jennifer Lopez a dat publicității amănuntele întâlnirii cu un regizor de film care i-a cerut să dezbrace partea de sus a costumului în timpul probelor pentru o peliculă în care urma să apară.

Jennifer Lopez a dat publicității amănuntele întâlnirii cu un regizor de film care i-a cerut să dezbrace partea de sus a costumului în timpul probelor pentru o peliculă în care urma să apară. ”Un regizor a venit la probele de costum și mi-a cerut să îmi dau jos bustiera… pentru că urma să apar dezbrăcată în film”, a spus ea, ”A vrut doar să-mi vadă sânii”.

Lopez a povestit că a reacționat imediat cu toate că ”a intrat în panică” atunci când a auzit solicitarea ”deplasată” a cineastului, dar că persoana care realiza costumele a nu a spus nimic. “I-am zis, «Nu suntem pe platoul de filmare». M-am apărat. Dar e nostim pentru că pe moment am intrat în panică. Și, apropo, era o creatoare de costum în cameră, deci mai era o femeie de față când el a zis asta și eu i-am spus «nu»”.

Citește și: LA FEL DE SEXY! SHARON STONE A RECREAT SCENA DIN BASIC INSTINCT LA 61 DE ANI ÎN FAȚA A SUTE DE OAMENI! VIDEO

Artista a povestit: ”Norocul meu, a ieșit din mine un pic din ce ține de Bronx și am făcut «Nu trebuie să-ți arăt [sânii]. Pe platoul de filmare o să-i vezi”. Actrița și-a amintit și că regizorul și-a cerut scuze în aceeași zi. Lopez se numără printre artiștii care se așteaptă să fie nominalizați la premiile Oscar pentru rolul ei din ”Hustlers”. Vedeta a spus că de data aceasta lucrurile au stat altfel la filmări mai ales că din echipa de producție a făcut parte și un consilier angajat special pentru a asigura sprijinul actorilor pentru scenele care implicau nuditate.

”Era o persoană care înțelegea despre ce e vorba și putea să spună «lucrurile astea sunt în regulă», sau «asta nu e prea bine». Ne-a făcut pe toți cei care eram pe platou să fim relaxați în legătură cu ceea ce făceam, mai ales că erau multe actrițe care apăreau pe jumătate dezbrăcate, topless”, a povestit Lopez.

Jennifer Lopez, născută pe 24 iulie 1969, este actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri. Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul “Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol important a fost cel din drama biografică “Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă “Anaconda” (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din “Out of Sight” (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

Sursa foto: tmz


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 6 decembrie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 6 decembrie 2019. Taurii au parte de răsturnări de situație, iar Balanțele sunt recalcitrante la orice


mos nicolae, obiceiuri, traditii, sfantul nicolae, nicolae de myra Moș Nicolae. Obiceiuri și tradiții. Cine a fost Sfântul Nicolae


jjames bond, no time to die, trailer, video, No time to die. Primul trailer pentru viitoarea peliculă James Bond! Video


brad de craciun, marbella, cel mai scump brad, Debbie Wingham, paza permanenta Cel mai scump brad de Crăciun din lume! Are pază asigurată permanent! Foto în articol