Mondo News

Cu cine se consolează Laurette în timpul divorțului de afaceristul Ciprian Nistor

Miercuri, 06 Decembrie 2017 13:01
Scris de: Vlad Economu
Cu cine se consolează Laurette în timpul divorțului de afaceristul Ciprian Nistor

Laurette Atindehou se pregătește, în această perioadă, de un divorț care se anunță a fi dificil. Însă fotomodelul de culoare a ales să se consoleze în această perioadă dificilă cu un băiat de oraș.

Afaceristul Ciprian Nistor, deținut la Penitenciarul Gherla, a decis că nu mai vrea să formeze o familie cu ea, având indicii cu privire la infidelitățile modelului. Cu toate acestea, Laurette are în compania cui să se consoleze. Astfel, spun gurile rele, între ea și un cunoscut ”băiat de oraș”, Don Juan de marcă, pe numele lui Florinel, se petrec lucruri care, cu siguranță, ar face orice soț să se simtă ”incomod”.

Citește și: LAURETTE ATINDEHOU SI-A TRAS O CASA DE PESTE 100 DE MII DE EURO

Astfel, bărbatul cu pricina, bun prieten de-al fotbalistului Ciprian Marica, bărbatul despre care presa spune că ar fi fost ”Cupidonul” fostului star al Naționalei.

Florinel este extrem de apropiat de ”modelul de ciocolată”, cei doi ieșind adeseori împreună. Fie că este vorba de cluburi de fiță din vârf de munte – așa cum s-a întâmplat weekendul trecut -, fie că e vorba de stabilimente de lux din București – așa cum a fost în urmă cu două-trei săptămâni – cei doi apar împreună.

De altfel, Laurette și Florinel sunt apropiați încă din vară când fotomodelul și amicul lui Marica au petrecut momente cât se poate de plăcute pe plaja milionarilor din Mamaia.

Sursa text: spynews.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard