CSM discuta, marti, calendarul de avizare a noilor propuneri de procurori sefi in DNA

Marti, 15 Octombrie 2013 09:04
Scris de: Vlad Economu
CSM discuta, marti, calendarul de avizare a noilor propuneri de procurori sefi in DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va discuta, marti, calendarul de avizare a noilor propuneri facute de ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru numirea in functii de conducere la DNA, dupa ce a decis retragerea unor nominalizari, potrivit unui comunicat al CSM.

“A fost inregistrata la CSM adresa prin care ministrul Justitiei a retras propunerea de numire in functia de procuror sef a doamnei procuror Iuliana Bendeac, respectiv propunerea de numire in functia de procuror sef adjunct a domnului procuror Viorel Cerbu pentru Sectia de combatere a coruptiei din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie si a inaintat Consiliului noile propuneri de numire in functii de conducere. Astfel, au fost propusi urmatorii candidati: Gheorghe Popovici – pentru functia de procuror sef sectie – Sectia de combatere a coruptiei; Danut Volintiru – sef adjunct Sectia de combatere a coruptiei; Mariana Alexandru – sef adjunct Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie”, se arata intr-un comunicat al CSM.

“Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa stabileasca, in sedinta din 15 octombrie, calendarul conform caruia se vor desfasura procedurile de avizare a propunerilor ministrului Justitiei”.

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, a retras propunerile de numire a Iulianei Bendeac si a lui Viorel Cerbu la conducerea Sectiei pentru combaterea coruptiei a DNA.

Sursa foto: antimafie.md

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Life

Economie

Administratie publica

top 10 mondo

Sport

Auto

Urmareste-ne pe Facebook

Meteo

vreme
2°C
Bucuresti
senin (ziua)
umiditate: 100%
presiune: 982mb
vant: 9km/h
4°C
14°C
22 Apr 2015
vreme
2°C
14°C
23 Apr 2015
vreme
2°C
14°C
Alte orase
Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

TRAIAN BASESCU, EXECUTIE MEDIATICA, PROPAGANDA PSD, VICTOR PONTA, ION CRISTOIU, COZMIN GUSA, REALITATEA TV, ELENA UDREA, FOST CONSULTANT ELENA UDREA, RARES BOGDAN, MIHAI GADEA, DAN VOICULESCU INCENDIAR CINE A ORCHESTRAT EXECUTIA MEDIATICA A LUI TRAIAN BASESCU


COMBINATII IMOBILIARE, SALAJ, IOAN ONICAS, RAZVAN BURLEANU, TERENURI CONCESIONATE, LICITATII DUBIOASE, MARIA ONICAS, ONIX BRADET, ONIX TRAIAN, EXPLOZIV DEZVALUIRI despre combinatiile imobiliare ale presedintelui FR de MINIFOTBAL