Mondo News

CSA Steaua l-a ofertat pe Victor Pițurcă! Ce declară fostul selecționer

Joi, 06 Iunie 2019 22:48
Scris de: Vlad Economu
CSA Steaua l-a ofertat pe Victor Pițurcă! Ce declară fostul selecționer

Victor Pițurcă a recunoscut că este deschis tratativelor referitoare la o  implicare la CSA Steaua, chiar dacă exclude să fie antrenor în Liga 4 și Liga 3, anunță Telekom Sport.

CSA Steaua a ratat  pentru a doua oară consecutiv promovarea în Liga 3. Între timp, Marius Lăcătuș și-a înaintat demisia, iar numele lui Victor Pițurcă a fost cel mai vehiculat să-i ia locul. Fostul selecționer a oferit azi punctul lui de vedere.

„Ce cred eu? Nu s-a făcut un proiect, nu s-a făcut o strategie. Totul a fost din pripă. Toată lumea a zis că avem suporteri, avem echipă. Steaua, dacă vrea să renască, trebuie să aibă o academie. Şi se poate face. Se face şi stadionul, au o bază acolo.

Da, am fost contactat, o să mă văd în zilele următoare. Nu se pune problema să vin ca antrenor. Nu o să-mi permit acum să antrenez în Liga a 4-a, în Liga a 3-a, sunt destui copii care o pot face. Voi avea o discuţie şi voi vedea. Ştiţi că eu sunt foarte pretenţios şi trebuie pus totul pe hârtie. M-am gândit la asta zilele astea, să te înhami la muncă d-asta titanică. Trebuie infrastructură pentru academie, e vorba despre milioane de euro. Şi aici pot fi atrase fonduri.

Citește și: CSA STEAUA REFUZATĂ DE GABI BALINT! CE VARIANTE DE ANTRENOR MAI ARE CONDUCEREA MILITARILOR

Deschis sunt, chiar dacă nu o să merg eu, o să fiu deschis şi o să merg. Dar dacă ar fi să mă înham eu la treabă, trebuie să am garanţii. Nu trebuie să stam doar în MApN, eu nu văd lucrurile aşa. Trebuie un parteneriat. Trebuie să ieşi din sfera asta, lucrurile trebuie să se facă profesionist.

Este foarte atractivă pentru investitori echipa. Este cel mai mare brand. Sunt foarte mulţi lângă Steaua. Şi se pot face bani. Gândiţi-vă că se face acest stadion. Acolo se pot face afaceri. Sunt terenuri necultivate pe acolo. Acolo se poate face o academie printre cele mai tari din Europa”, a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate


thailanda, fumat interzis, locuinte, Țara care a interzis fumatul în propria casă. Ce pățesc locuitorii dacă încalcă legea