Mondo News

Cristina Țopescu i-a transmis un mesaj foarte dur lui Rareș Bogdan

Marti, 18 Iunie 2019 15:43
Scris de: Vlad Economu
Cristina Țopescu i-a transmis un mesaj foarte dur lui Rareș Bogdan

Cristina Țopescu a lansat un mesaj dur pentru Rareș Bogdan, după ce liberalul a mers la Antena 3 și l-a complimentat pe Mihai Gâdea. Jurnalista i-a atras atenția europarlamentarului și i-a transmis acestuia că nu este normală atitudinea lui. De remarcat că Rareş Bogdan a avut o intervenţie în ediţia din 17 iunie a emisiunii „Sinteza Zilei”. În timpul discuţiei , una care a fost suspect de cordială, liberalul l-a lăudat pe moderator pe care l-a numit „un analist foarte bun”.

N-a fost chiar cea mai inspirată replică a lui Rareș Bogdan care și-a atras imediat critici din partea admiratorilor. Mai mult de atât, pe ecran a rulat aproape în permanenţă o burtieră în care Rareş Bogdan era citat spunând că se simte onorat de invitaţia Antenei 3. Cristina Țopescu nu a ratat momentul și l-a rugat pe fostul coleg de breaslă să-i explice gesturile din timpul emisiunii. Fiica regretatului Cristi Țopescu a mai precizat că telespectatorii sunt îndreptăţiţi acum să-i considere pe amândoi ipocriţi şi îi atrage atenţia lui Rareş Bogdan că ar trebui să aibă măsură.

 „Măi Rareş, măi… Că Barna a fost la Antena 3, hai că am mai înţeles. Ca politician, deh, trebuie să începi a învăţa să înghiţi broaşte şi să-ţi şi placă puţin, trebuie să mergi la toate mass media ca să ajungi la toate tipurile de electorat. (…) Dar tu, măi Rareş? N-o să te întreb ce căutaşi acolo, că şi la tine se aplică ce se aplică la Barna. Problema ar fi alta: de ce trebuie să faci tu frumos cu moderatorul, oricare ar fi el?

Cu asta nu mă dumiresc eu! Ca să nu te atace, ca să-i mai toceşti din ascuţişul sabiei ce ţi-ar secera capul fără să clipească, ca să te ai bine cu toată presa? O fi şi asta o chestie, nu ştiu, dar zi-mi tu dacă e aşa! Înţeleg că atunci când eşti provocat, să răspunzi cu un zâmbet şăgalnic şi să plesneşti, în replică, prin politeţe şi un soi anume de îngăduinţă, vor fi unii care vor aprecia că ştii să-ţi laşi adversarul să se certe singur, eu m-aş număra printre ei, dar aşa, să te ismeneşti, fără să fie cazul, în loc să răspunzi strict la întrebări civilizat şi atât, asta să mă bată Dumnezeu dacă înţeleg… după ce v-aţi congratulat reciproc, ca jurnalişti, atâta amar de vreme, cine vă crede acum, când vă faceţi bezele?

Ca să fii credibil, ca să nu se şocheze lumea, trecerea asta de la sudalmă la pupici se cade a fi făcută şi ea treptat, măcar atat. Altfel, oamenii care se uită la voi, pe bună dreptate, nu pot spune decât atât: Ce fac ăştia aici? Ce ipocriţi! Măsura, Rareş, măsura, bat-o vina! Înghiţi broaşte, dar să le şi savurezi?”, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

politie, romania, istorie, legi, Când aveau voie să te bată polițiștii bucureșteni din urmă cu 200 de ani?


alex bodi, bianca dragusanu, divort, dezvaluiri, Alex Bodi n-a mai rezistat și s-a dezlănțuit! A făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Când se pronunță divorțul


Mirepoix-sur-Tarn, franta, pod prabusit, video, un mort, Franța. Un pod s-a prăbușit în sud-vestul țării! Un mort și mai multe persoane dispărute! Video


geolog rus, cutremur, romania, predictie, seism, focșani, catastrofa, 13 septembrie 2020, Un geolog rus anunță când va avea loc următorul cutremur catastrofal în România! Probabilitatea este de 82%