Mondo News

Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB

Miercuri, 21 Februarie 2018 11:42
Scris de: Vlad Economu
Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB

Cristina Neagu, vedeta echipei de handbal CSM București, are un salariu lunar uriaș! Din bani publici! Neagu câștigă de mai bine de 7 ori mai mult decât președintele Klaus Iohannis, informează Gazeta Sporturilor!

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia fluturașului de salariu al Cristinei Neagu unde se arată, negru pe alb, că handbalista primește 22.000 de euro net în fiecare lună. Ca o comparație, Neagu avea un salariu de 12 mii de euro și când evolua pentru Oltchim Rm. Vâlcea dar și la Buducnost Podgorica.

Contractul dintre CSM București și Cristina Neagu poartă numărul 231 din 13 februarie 2017, mai scrie Gazeta Sporturilor. Înțelegerea este încheiată pe Persoană Fizică Independentă și poartă un impozit de 16%.

Pe 25 ianuarie 2018, Primăria îi plătește Cristinei Neagu 120.962 de lei, ceea ce înseamnă un net de 101.649 lei, evidențiat și el pe ”fluturașul” aflat în posesia ziarului. Cele 22.000 de euro net pe lună fac din Cristina Neagu cel mai bine plătit bugetar din România. Președintele României câștigă 3.000 de euro pe lună.

Nici măcar vedetele FCSB nu o ajung pe Cristina Neagu! Budescu, Teixeira, Găman sau Alibec câștigă doar 240 de mii de euro pe an față de de cei 265 de mii ai Cristinei Neagu!

Acesta este, probabil, și motivul pentru care primarul Capitalei Gabriela Firea cere Consiliului ridicarea bugetului pentru CSM București în 2018 la 15 milioane de euro, de cinci ori față de momentul fondării clubului!

Sursa text: tolo.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 iulie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 iulie 2018. Taurii sunt apăsați de o vină, iar norocul planează deasupra casei Balanțelor


bataie, scandal, femei, trafic, video Bătaie sălbatică în trafic. Patru “doamne” îşi împart pumni şi picioare într-o intersecţie. Video


parteneri sexuali, studiu, numar ideal, sapte, Câţi parteneri sexuali ar trebui să ai într-o viaţă. Răspunsul şoc al specialiştilor


rase caini, rase caini protectoare, galerie foto, Malinois, Cane Corso, Dog Argentinian, Ciobănesc Caucazian, Bandog Care sunt cele mai protectoare rase de câini! Galerie foto