Mondo News

Cristiano Ronaldo a descris noaptea din scandalul de viol: A zis nu și m-a refuzat de multe ori!

, 02 Decembrie 2018 15:25
Scris de: Vlad Economu
Cristiano Ronaldo a descris noaptea din scandalul de viol: A zis nu și m-a refuzat de multe ori!

Noi dezvăluiri ale Football Leaks, intrate în posesia Der Spiegel, îl incriminează pe Ronaldo în scandalul de viol din America. Echipa de avocați angajată de portughez a “lucrat” pe declarații, schimbând mărturiile din dosarul de 41 de pagini din septembrie 2009 în care Cristiano recunoștea că Mayorga s-a opus să facă sex, refuzându-l de mai multe ori”.

“Ea a zis că nu vrea, din moment ce abia ne întâlnisem. Dar chiar şi aşa, m-a apucat de penis. Și-a exprimat disponibilitatea. S-a lungit pe o parte, pe pat, şi eu am penetrat-o pe la spate. A fost dur. Timp de 5-7 minute nu am schimbat poziţia. Tot timpul a fost dur şi repede. Poate s-o fi ales cu nişte vânătăi când am prins-o”, a fost depoziția inițială, schimbată apoi doar în “m-a prins de penis”.

Citește și: CRISTIANO RONALDO RECUNOAȘTE VIOLUL ASUPRA LUI KATHRYN MAYORGA! DOCUMENT

Și transformarea a continuat. “Doamna K a țipat ori a ridicat vocea?”, la care CR7 a replicat “A spus nu și m-a refuzat de mai multe ori”. În decembrie n-a rămas decât “Nu”. Apoi, Katryn s-a înfuriat la finalul actului sexual, “Dobitocule, m-ai forţat! Idiotule, nu sunt ca celelalte. Eu am spus că îmi pare rău!”. Variantă complet “curățată”, după trei luni, într-un nevinovat “Nu”.

Mayorga a acceptat, la presiunile lui Ronaldo și ale avocaților săi, suma de 375.000 de euro pentru a păstra tăcerea, dar a redeschis acum cazul în Las Vegas. Americanca de 34 de ani s-ar fi temut să nu fie “umilită public” şi să suporte represalii din partea liui Cristiano, cum a explicat în plângerea de pe 27 septembrie.

“N-au utilizat și n-au vorbit de prezervativ. Am finalizat pe pătură. Nu a existat lubrifiant. Am folosit salivă. Nu ştie dacă ea a avut orgasm” – fragment al declarației date de avocatul lui CR7 din Der Spiegel.

Sursa foto: sport


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 iunie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 iunie 2019. Racii trebuie să țină cu dinții de bani, iar Scorpionii sunt agresivi


simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu