Mondo News

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit! Micuțul Milan va avea nu unul, ci doi frățiori

Miercuri, 12 Septembrie 2018 17:51
Scris de: Vlad Economu
Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit! Micuțul Milan va avea nu unul, ci doi frățiori

Valentina Pelinel zâmbeşte din nou! După ani de zile în care şi-a crescut copilul singură, s-a rugat neîncetat pentru bărbatul iubit, aflat după gratii, şi a aşteptat cu lacrimi în ochi eliberarea lui Cristi Borcea, a primit vestea care îi va schimba viaţa la 180 de grade: este însărcinată şi va avea nu unul, ci doi copii.

Valentina Pelinel a primit, recent, confirmarea că este însărcinată, din nou. Mamă a unui băieţel în vârstă de 2 ani şi trei luni, pe nume Milan Cristian, actuala soţie a lui Cristi Borcea contribuie semnificativ la creşterea numărului moştenitorilor fostului acţionar de la Dinamo şi va aduce pe lume o pereche de gemeni.

Conform surselor exclusive www.spynews.ro, Valentina Pelinel a mers recent la clinică, acolo unde a aflat cu mare bucurie că va deveni mamă, în câteva luni. Fericită şi nerăbdătoare, primul căruia i-a dat marea vestea cea mare a fost chiar Cristi Borcea, bărbatul pe care l-a aşteptat cu devotament să părăsească închisoarea.

Citește și:  ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ NU SE UITĂ LA BANI! PE CE AU DAT UN MILION DE EURO

“Sunt în culmea fericirii. Da, e adevărat, vom avea gemeni”, a spus Valentina Pelinel în exclusivitate pentru spynews.ro, astăzi, în ziua în care se căsătoreşte cu Cristi Borcea. 

“Avem multe surprize. O să venim cu surpriza la momentul oportun”, a spus Cristi Borcea recent pentru Xtra Night Show şi iată că surpriza a venit! Valentina Pelinel e însărcinată cu gemeni. “Păi… o să vedeţi, la momentul potrivit (n.r. nuntă). O să se ştie, nu e niciun secret. O să anunţăm. E ceva frumos”, a adăugat Valentina Pelinel.

Cristi Borcea are trei copii cu Mihaela Borcea, doi cu Alina Vidican, un copil cu Simona Voiculescu. De asemenea, şi cu Valentina Pelinel are un copil, iar aceasta îi va mai dărui în curând doi copii deoarece e însărcinată cu gemeni. În total, Cristi Borcea va avea 9 copii. De asemenea, judecătoarea Geanina Terceanu a declarat că şi ea ar avea un copil cu el, dar nu s-a confirmat nimic.

Sursa foto: cancan.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis