Mondo News

Criminalul periculos evadat din penintenciarul Găești a fost prins! Motivul pentru care a fugit din pușcărie

Miercuri, 10 Aprilie 2019 08:43
Scris de: Vlad Economu
Criminalul periculos evadat din penintenciarul Găești a fost prins! Motivul pentru care a fugit din pușcărie

Un criminal periculos care a evadat dintr-un punct de lucru al Penitenciarului din Găești a fost capturat, marți seară, de polițiști. Bărbatul a spus că s-a îndrăgostit de angajata unui restaurant și că nu a mai putut să stea departe de ea, informează Antena 3.

Femeia spune, însă, că individul a amenințat-o că va evada ca să o omoare, după ce i-a refuzat avansurile. Deținutul condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor a fost prins chiar în parcarea restaurantului unde lucra femeia de care se îndrăgostise.  „Probabail a avut o obsesie. Nu am vrut să cedez și a spus că pleacă de acolo să mă omoare. Astăzi m-a sunat. Mi-a spus că mă va omorî”, a povestit angajata. Bărbatul ar fi trebuit să iasă din închisoare în doar trei ani. Acum, însă, riscă o nouă condamnare pentru evadare.

Deținutul de 36 de ani, condamnat pentru omor, evadase de la Penitenciarul Găești, județul Dâmbovița. Bărbatul e din Iași și era încarcerat în regim deschis. Acesta a părăsit punctul de lucru al unei societăți comerciale unde desfășura activități lucrative fără pază și nu a mai revenit la unitatea de detenție la terminarea programului de lucru.

detinutul-condamnat-pentru-omor-care-a-evadat-din-penitenciarul-gaesti-a-fost-prins-587485

Deținutul Crețu Constantin era condamnat la executarea a 15 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. La momentul plecării, Crețu Constantin era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albă și purta o șapcă albă.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video