Mondo News

Criminalul periculos evadat din penintenciarul Găești a fost prins! Motivul pentru care a fugit din pușcărie

Miercuri, 10 Aprilie 2019 08:43
Scris de: Vlad Economu
Criminalul periculos evadat din penintenciarul Găești a fost prins! Motivul pentru care a fugit din pușcărie

Un criminal periculos care a evadat dintr-un punct de lucru al Penitenciarului din Găești a fost capturat, marți seară, de polițiști. Bărbatul a spus că s-a îndrăgostit de angajata unui restaurant și că nu a mai putut să stea departe de ea, informează Antena 3.

Femeia spune, însă, că individul a amenințat-o că va evada ca să o omoare, după ce i-a refuzat avansurile. Deținutul condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor a fost prins chiar în parcarea restaurantului unde lucra femeia de care se îndrăgostise.  „Probabail a avut o obsesie. Nu am vrut să cedez și a spus că pleacă de acolo să mă omoare. Astăzi m-a sunat. Mi-a spus că mă va omorî”, a povestit angajata. Bărbatul ar fi trebuit să iasă din închisoare în doar trei ani. Acum, însă, riscă o nouă condamnare pentru evadare.

Deținutul de 36 de ani, condamnat pentru omor, evadase de la Penitenciarul Găești, județul Dâmbovița. Bărbatul e din Iași și era încarcerat în regim deschis. Acesta a părăsit punctul de lucru al unei societăți comerciale unde desfășura activități lucrative fără pază și nu a mai revenit la unitatea de detenție la terminarea programului de lucru.

detinutul-condamnat-pentru-omor-care-a-evadat-din-penitenciarul-gaesti-a-fost-prins-587485

Deținutul Crețu Constantin era condamnat la executarea a 15 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. La momentul plecării, Crețu Constantin era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albă și purta o șapcă albă.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”