Mondo News

Cornel Pieptea: Primarul Gabriel Mutu nu reușește nici pe banii altora să reabiliteze blocurile din sectorul 6

Luni, 21 Mai 2018 18:21
Scris de: Vlad Economu
Cornel Pieptea: Primarul Gabriel Mutu nu reușește nici pe banii altora să reabiliteze blocurile din sectorul 6

Liderul PNL Cornel Pieptea, atrage atenția asupra faptului că primarul sectorului 6, social democratul Gabriel Mutu, a reușit contra-performanța de a pregăti documentațiile pentru doar 16 blocuri din sectorul 6, care ar urma să intre în programul de reabilitare termică inițiat de Primăria Capitalei

În continuare redăm, în variantă integrală, comunicatul de presă al președintelui PNL din sectorul 6.

„Ședința Consiliului General al Municipiului București din urmă cu câteva zile a confirmat un adevăr trist, pe care cu toții îl bănuiam: primarul pesedist Gabriel Mutu a reușit contra-performanța de a pregăti documentațiile pentru doar 16 blocuri din sectorul 6, care ar urma să intre în programul de reabilitare termică inițiat de Primăria Capitalei. 

Prin acest program, în prima etapă, sectorul 6 ar fi trebuit să beneficieze de reabilitarea a 200 de blocuri din banii primăriei Capitalei după zicerile domnului Mutu din urmă cu nici 2 luni.

Slaba implicare a primăriei sectorului 6 în acest program este cu atât  mai surprinzătoare cu cât la finalul anului 2017 domnul primar pesedist Mutu anunța că are pregatită documentația pentru reabilitarea termică a 600 de blocuri.

Citește și:  CORNEL PIEPTEA: PRIMARUL SECTORULUI 6, GABRIEL MUTU, VREA SĂ ÎMPRUMUTE O SUMĂ URIAȘĂ PENTRU PANSELUȚE

Singurul lucru pe care trebuia să îl facă primarul Mutu era să strângă niște hârtii pentru întocmirea documentației, asta în timp ce un alt coleg de-al său primar de sector va reabilita 101 blocuri cu banii Capitalei.

Programul prin care Primăria Municipiului București reabilitează termic blocuri reprezenta o mare oportunitate pentru locuitorii sectorului 6, sector în care în ultimii doi ani nu s-a reabilitat termic niciun bloc.

Îi recomand domnului primar Mutu să acționeze în mod real în interesul locuitorilor sectorului 6 și să își suspende programul de stat degeaba de la așa-zisul birou din Parcul Drumul Taberei.

Un primar responsabil merge la serviciu în sediul primăriei și în cadrul orelor de program, nu cum face domnul Mutu, care ajunge la primărie când funcționarii își termină programul de lucru și pleacă acasă.

Domnule Mutu, întrucât mandatul de primar este la jumătate, trebuie sa vă decideți: vreți să fiți primar sau grădinar?”


2 comentarii

 1. Dragulescu Aurel
  Reply

  Răspunsul Dlui. Primar GABRIEL MUTU, îl veți posta? Veți șterge comentariul?

  https://www.facebook.com/GabrielMutuAlaturiDeTine/posts/1677314175654989

 2. Dragulescu Aurel
  Reply

  GABRIEL MUTU – PRIMAR SECTOR 6 – PSD:

  „Dragi prieteni,

  Mă văd nevoit să dau un drept la replică unui domn habarnist.

  Văd că, mai nou, președintele habarnist al PNL Sector 6 se folosește de structurile centrale ale partidului, pentru a promova minciuni.

  Le reamintesc celor din Partidul Național Liberal că neputința la care face referire colegul lor, Cornel Pieptea, nu face decât să îi ridiculizeze și mai mult, având în vedere că fostul primar liberal, Rareș Mănescu nu a fost capabil să scrie niciun proiect pentru nimic. Nu a scris proiecte pentru reabilitare termică, nici pentru infrastructură, nici pentru spațiile verzi din sector, ba, mai mult, pe cele puse în operă, le-a distrus complet, iar administrația locală a fost nevoită să dea banii înapoi.

  Îi transmit habarnistului Pieptea că eu am reușit, în calitate de primar, în ultimul an și 10 luni să înregistrez peste 742 de dosare complete pentru reabilitarea termică, din care peste 424 de dosare deja urmează procedurile legale pentru a intra în faza de execuție.

  Îi reamintesc domnului habarnist Pieptea și că atunci când se lansează în acuzații, să se uite în propria ogradă și la funcțiile deținute în trecut de dumnealui: director al ADPDU Sector 6, deputat și viceprimar al Municipiului București, toate acestea find mandate pe care le-a parcurs precum gâsca prin apă.

  Totodată, fac mențiunea, pentru cultura sa generală, că investițiile se fac cu bani, nu cu vorbe aruncate în presă fără vreo susținere.

  Nu este pentru prima oară când acest personaj nociv lansează acuzații nefondate și este momentul ca, înainte de interesul personal și de partid, să vină cu propuneri concrete și benefice Sectorului 6.

  #AlaturiDeTine #Sector6 #GabrielMutu #Primar”

  https://www.facebook.com/GabrielMutuAlaturiDeTine/posts/1677314175654989

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

adrian mutu, adrian martian, afaceri, bani pierduti, fabrica, oradea, cocaina, chelsea, mourinho Adrian Mutu, dezvăluiri sincere despre problemele financiare dar și despre scandalul cocaina!


madalina ghenea, relatie, miliardar italian, Leonardo Maria Del Vecchio Mădălina Ghenea a schimbat miliardarul! Cine este bogătașul cu șapte ani mai tânăr decât frumoasa româncă. Foto în articol


charlize theron, operatii, filmari, accidentari Charlize Theron a suferit trei intervenții chirurgicale


horoscop 17 octombrie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 octombrie 2019. Capricornilor le lipsește pasiunea, iar Gemenii au nevoie de un sfat