Mondo News

CORNEL PIEPTEA: DOAMNA FIREA SPUNETI-LE BUCURESTENILOR CE PRET VOR PLATI PENTRU INCALZIRE DIN ACEASTA IARNA!

Miercuri, 27 Septembrie 2017 15:34
Scris de: Vlad Economu

Cornel Pieptea, presedintele PNL Sector 6, a lansat, miercuri, un nou atac la adresa edilului general Gabriela Firea. Liderul liberal il someaza pe primarul Capitalei sa dea cartile pe fata si sa le spuna cetatenilor din Bucuresti pretul real pe care acestia vor fi nevoiti sa-l plateasca, in iarna care bate la usa, pentru energia termica.

In continuare va prezentam, comunicatul de presa al PNL Sector 6 remis Mondo News.ro:

„In sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti de maine, 28 septembrie, doamna primar general Firea a propus cresterea tarifelor pentru energia termica, fara a creste corespunzator subventia la incalzire, care va fi votata in cadrul aceleiasi sedinte prin rectificarea bugetara. Acoperirea cresterii de pret necesita suplimentarea subventiei cu suma de 151 milioane de lei la nivelul intregului an. In propunerea de rectificare bugetara suma alocata pentru subventia la energia termica ramane nemodificata!

 In proiectul de hotarare se propune majorarea cu 35 de lei a tarifului pentru transportul si distributia energiei termice furnizate prin puncte urbane si cu 76 de lei a tarifului de producere si distributie a energiei produse in centralele termice de cvartal. Costurile au fost avizate in prealabil de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei si se vor alatura celorlalte scumpiri de 6% la gaze naturale, respectiv de 5% la energia electrica.

 Daca subventia va ramane nemodificata, bucurestenii vor plati mai mult la incalzire. Este dreptul lor sa stie din timp daca pretul va creste sau nu. Atata timp cat se mareste tariful, dar subventia ramane aceeasi, este clar ca vom avea o crestere substantiala a pretului la consumatorul final.

 Ii solicit doamnei Firea sa clarifice problema pretului platit de populatie pentru energia termica furnizata de RADET, pentru ca in acest moment, asa cum arata propunerea domniei sale, este previzibila marirea pretului ce va fi platit de bucuresteni”.

 Sursa foto: Mondo News 


Articole Recomandate

Stiri din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Economie

Sport

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

george alin anastasescu, patron colectiv, disparitie, marea britanie Unul dintre patronii clubului COLECTIV a DISPARUT! Unde s-ar fi ASCUNS acesta


horoscop, noiembrie 2017, horoscop noiembrie 2017, horoscop bani noiembrie, horoscop dragoste noiembrie, horoscop sanatate noiembrie, horoscop cariera noiembrie HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Previziuni astrale complete! Nu dati crezare ZVONURILOR


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI luni 23 octombrie 2017 HOROSCOP LUNI 23 OCTOMBRIE 2017. Atentie la CALATORII si ajutoare “prietenesti”


siena vuscan, fetita romanca, china, limba chineza, sonia vuscan Siena Vuscan, romanca de numai 7 ani care i-a dat pe spate pe chinezi! VIDEO