Mondo News

CORINA CRETU: Am identificat dificultati si intarzieri birocratice pe POR. Vom lua masuri

Vineri, 07 Noiembrie 2014 15:53
Scris de: Vlad Economu
CORINA CRETU: Am identificat dificultati si intarzieri birocratice pe POR. Vom lua masuri

Corina Cretu, comisarul european pentru Politica Regionala, a declarat, vineri, ca a identificat la Ministerul Dezvoltarii Regionale “dificultati si intarzieri birocratice” pe Programul Operational Regional (POR), astfel ca va trimite de luni specialisti la minister pentru integrarea observatiilor CE.

“Astazi la Ministerul Dezvoltarii Regionale am identificat unele dificultati si intarzieri birocratice in ceea ce priveste Programul Operational Regional (POR) si am cerut unitatii care se ocupa de Romania din cadrul DG Regio sa trimita chiar de luni specialisti care sa lucreze alaturi de cei din minister pentru integrarea in programul operational a tuturor observatiilor trimise de Comisie”, a declarat comisarul european Corina Cretu, in cadrul unei conferinte de presa comune cu ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

CITESTE SI: CORINA CRETU, prezenta la Bucuresti pentru lansarea Acordului de Parteneriat 

“Dorinta mea e ca in viitorii cinci ani in toate statele membre sa dam in principal vesti bune. Toate statele membre au nevoie de aceste vesti, care, de fapt, se vor reflecta in dezvoltarea economica si crearea de locuri de munca. Noi, doar CE, nu vom putea aduce aceste vesti bune singuri. Avem nevoie de ajutorul statelor membre pentru ca responsabilitatea pana la urma este a statelor membre”, a mai afirmat oficialul european.

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, viziteaza Romania vineri si sambata.

CITESTE SI: Comisarul european pentru politica regionala CORINA CRETU viziteaza Romania 

Corina Cretu s-a intalnit, vineri, cu ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, cu ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, si cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus. si ministrul fondurilor europene Eugen Teodorovici. Dupa intalnirea cu ministrul Teodorovici va avea loc conferinta de presa de lansare a “Acordului de parteneriat” cu Romania pentru perioada 2014-2020.

Comisarul european va vizita, sambata, proiectul ELI-NP (Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics) de la Institutul National “Horia Hulubei”.

Sursa foto: adevarul.ro

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

cauza, motiv real, asteroid, disparitie, dinozauri Oamenii de știință au dezvăluit adevărata cauză care a dus la dispariția dinozaurilor acum 66 de milioane de ani


iarna, zapada, absenta, inversiune termica, anm, romica jurca De ce avem o iarnă fără zăpadă. Cunoscutul meteorolog Romica Jurcă explică


pornhub, judecata, acuzatie, subtitrare Motivul halucinant pentru care site-ul Pornhub a fost dat în judecată!


marea britanie, meghan markle, boala, anxietate, insomnie Motivul real pentru care ducii de Sussex renunță la îndatoririle regale! Meghan Markle este grav bolnavă