Mondo News

Coreea de Sud: 41 de morți și zeci de răniți după ce un spital a luat foc

Vineri, 26 Ianuarie 2018 11:01
Scris de: Vlad Economu
Coreea de Sud: 41 de morți și zeci de răniți după ce un spital a luat foc

Cel puţin 41 de persoane au murit şi câteva zeci sunt în stare critică în urma unui incendiu devastator dintr- un spital din Coreea de Sud.

Momente de panică, vineri, într-un spital din Coreea de Sud, care a fost cuprins de flăcări. Incendiul devastator a omorât 41 de persoane şi câteva zeci sunt în stare critică.

Potrivit primelor informaţii, focul s-ar fi declanşat de la secţia de urgenţă a spitalului, specializat în cardiologie. În momentul izbucnirii incendiului, în spital se aflau aproximativ 200 de persoane. Acesta este incendiul cu cele mai multe victime din ultimul deceniu în Coreea de Sud, dar nu este un caz izolat. Cu doar o lună în urmă, 29 de oameni au murit, după ce o sală de sport a luat foc, informează BBC.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!