Mondo News

Coreea de Sud: 41 de morți și zeci de răniți după ce un spital a luat foc

Vineri, 26 Ianuarie 2018 11:01
Scris de: Vlad Economu
Coreea de Sud: 41 de morți și zeci de răniți după ce un spital a luat foc

Cel puţin 41 de persoane au murit şi câteva zeci sunt în stare critică în urma unui incendiu devastator dintr- un spital din Coreea de Sud.

Momente de panică, vineri, într-un spital din Coreea de Sud, care a fost cuprins de flăcări. Incendiul devastator a omorât 41 de persoane şi câteva zeci sunt în stare critică.

Potrivit primelor informaţii, focul s-ar fi declanşat de la secţia de urgenţă a spitalului, specializat în cardiologie. În momentul izbucnirii incendiului, în spital se aflau aproximativ 200 de persoane. Acesta este incendiul cu cele mai multe victime din ultimul deceniu în Coreea de Sud, dar nu este un caz izolat. Cu doar o lună în urmă, 29 de oameni au murit, după ce o sală de sport a luat foc, informează BBC.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB