Mondo News

Constanța. Patru tineri din Mamaia au ajuns la spital după ce șoferul a făcut o manevră interzisă

Sambata, 13 Aprilie 2019 10:20
Scris de: Vlad Economu
Constanța. Patru tineri din Mamaia au ajuns la spital după ce șoferul a făcut o manevră interzisă

Un accident grav a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe un bulevard din Mamaia. Trei tineri au fost răniți grav, iar trei tineri, iar o fată de 19 ani e în comă la spital, după ce iubitul ei a făcut o manevră interzisă. A vrut să întoarcă pe linie continuă. Martorii povestesc că toți șoferii aveau viteză mare, informează Antena 3.

„Viteză, teribilism, întreceri. În fiecare seară se face asta”, a spus un martor. Șoferul de 21 de ani a făcut o manevră interzisă, mai exact a întors pe linie continuă. Toți cei patru au ajuns la spital, iar cel mai grav este iubita tânărului.

„Au fost găsite patru victime. O victimă în comă cu mai multe traumatisme, care a fost intubată, ventilată mecanică și transportată la spital. O victimă cu traumatism toracic, a treia victimă cu traumatism cranio-facial, iar a patra victimă cu un traumatism cranian”, Claudia Tătărici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.

Trei mașini au fost distruse, iar una s-a răsturnat. Șoferul vinovat spune că a pierdut controlul volanului. Polițiștii au deschis dosar penal pe numele șoferului.

Sursa foto: captura video Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video