Mondo News

Constanța. Elevul de 16 ani dispărut în mare, căutat de scafandrii armatei

Miercuri, 29 Mai 2019 10:36
Scris de: Vlad Economu
Constanța. Elevul de 16 ani dispărut în mare, căutat de scafandrii armatei

Un elev de 16 ani de la Colegiul Militar din Craiova, aflat în Mamaia pentru școala de vară, a intrat cu doi colegi în mare, iar în dreptul unui dig a dispărut în valuri, informează Antena 3.

Scafandrii armatei s-au alăturat operaţiunilor de căutare a elevului militar care a dispărut în mare marți după-amiază. Tânărul a intrat în apă cu mai mulţi colegi şi se jucau în momentul în care a fost tras de curenţi.

Ultimul care l-a văzut a fost chiar profesorul însoţitor care a şi încercat să îl salveze, însă fără succes. Acesta a alertat de urgență autoritățile. Zeci de salvamari şi scafandrii profesionişti s-au mobilizat şi l-au căutat pe tânăr până târziu în noapte. Cu toate acestea, şansele ca băiatul să fie găsit în viaţă scad cu fiecare oră care trece.

Sursa foto: captură Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate


thailanda, fumat interzis, locuinte, Țara care a interzis fumatul în propria casă. Ce pățesc locuitorii dacă încalcă legea