Mondo News

Concurență serioasă pentru Apple si Samsung! Fratele lui Pablo Escobar lansează un super telefon! Video

Sambata, 07 Decembrie 2019 16:41
Scris de: Vlad Economu
Concurență serioasă pentru Apple si Samsung! Fratele lui Pablo Escobar lansează un super telefon! Video

Fratele lui Pablo Escobar este din nou cap de afis. Dupa ce l-a acuzat pe Elon Musk ca i-a copiat ideea aruncatorului de flacari de la inceputul anului, acum are un nou interes. Telefoanele mobile.

Pentru a marca cea dea 26-a aniversare a mortii frateului sau, Roberto Escobar a lansat telefonul “Escobar Fold 1″, un smartphone pliabil care vrea sa ii faca concurenta lui Samsung Galaxy Fold. Telefonul a fost descris ca fiind indestructibil.

CEO-ul Escobar Inc, Olof Gustafsson a declarat pentru CNN ca ecranul telefonului este “cel mai rezistent de pe piata”. “Telefonul nostru a trecut printr-o serie de teste riguroase. Singurul mod adevarat de a ne strica telefonul este sa-l ardem, ceea ce mi-as imagina ca un utilizator normal nu ar face-o”, a spus Gustafsson.

Similar cu Galaxy Fold de la Samsung, Escobar Fold are un ecran flexibil care il transforma foarte usor intr-o tableta. Sistemul de operare al gadget-ului este Android.

fratele-lui-pablo-escobar-lanseaza-un-super-telefon-1

Cu toate acestea, telefonul vine la un pret imbatabil fata de concurenta. Modelul Escobar Fold cu 128 gb stocare se vinde cu 349 de dolari. Prin comparatie, Samsung Galaxy Fold are un pret de 2200 de dolari. “Am spus multor oameni ca voi invinge Apple si voi face asta”, a spus Escobar.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video


coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali


pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”