Mondo News

Cofondatorul Apple Steve Wozniak sfătuiește pe toată lumea să renunțe: Ieșiți de pe Facebook! Video

Miercuri, 10 Iulie 2019 09:51
Scris de: Vlad Economu
Cofondatorul Apple Steve Wozniak sfătuiește pe toată lumea să renunțe: Ieșiți de pe Facebook! Video

Cofondatorul Apple Steve Wozniak, care și-a șters contul de Facebook anul trecut, după scandalul Cambridge Analytica, sfătuiește pe aproape toată lumea să renunțe la rețeaua socială, într-o scurtă declarație pentru TMZ, preluată de Gizmodo.

“Sunt multe feluri diferite de oameni și unele avantaje ale Facebook merită pierderea confidențialității”, spune Wozniak. “Dar pentru mulți ca mine, recomandarea mea este – pentru majoritatea oamenilor – să găsească o modalitate de a ieși din Facebook.”

Citește și: CUM SĂ APARI OFFLINE PE WHATSAPP

“Pot măsura bătăile inimii cu lasere acum, te pot asculta cu o mulțime de aparate. Cine știe dacă telefonul meu mobil nu mă ascultă acum. Alexa s-a aflat mult pe prima pagină a ziarelor”, a continuat cofondatorul Apple.

Soluția lui Wozniak: oamenii să poată plăti pentru a-și proteja confidențialitatea. “Oamenii cred că au un nivel de confidențialitate pe care nu îl au. De ce nu îmi oferă o alternativă? Să mă lase să plătesc o anumită sumă, și îmi păstrați datele în siguranță și confidențialitate”, a adaugat acesta.

Sursa video: youtube


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, transfer, clinica, italia, avion privat, accident mortal Lovitură de teatru! Mario Iorgulescu, transferat în mare secret, la o clinică din străinătate!


vocea romaniei, andra, plecare, motiv, contract, carrefour, turneu Motivul real pentru care Andra i-a lăsat cu ochii în soare pe producătorii de la Vocea României


marea britanie, roman, luton, video, imagini socante Marea Britanie. Un român a șocat Regatul Unit! Toată lumea îl caută. Video cu un puternic impact emoțional


horoscop 21 septembrie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 septembrie 2019. Peștii pleacă la drum, iar Gemenii au nevoie de odihnă