Mondo News

CNI: Stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf vor fi reabilitate în proporţie de 70% până la sfârşitul anului

Marti, 12 Februarie 2019 18:59
Scris de: Vlad Economu
CNI: Stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf vor fi reabilitate în proporţie de 70% până la sfârşitul anului

Stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf din Capitală ar urma să fie reabilitate în proporţie de 70% până la sfârşitul anului, astfel încât în mai 2020 să poată avea loc sesiunile de antrenament pentru Campionatul European de fotbal, susține președintele Companiei Naţionale de Investiţii, Manuela Pătrăşcoiu.

“Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf – cele trei stadioane sunt contractate, în prezent am depus documentaţia pentru autorizaţia de construire şi de demolare şi vom începe execuţia. Preconizăm până la sfârşitul anului un stadiu mediu de 70%. Sumele sunt alocate, iar în mai 2020 să poată avea loc meciurile de antrenament”, a spus Pătrăşcoiu, la şedinţa comisiilor de buget-finanţe, la dezbaterea bugetului MDRAP, informează Agerpres.

Comisiile de buget-finanţe au aprobat, marţi, cu 16 voturi ‘pentru’ şi 9 ‘împotrivă’, bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, nefiind acceptat niciun amendament de suplimentare a sumelor.

Stadioanele Ghencea, Rapid și Arcul de Trium au intrat în 2018 în proces de renovare. În cazul stadionului Steaua, fosta arenă a fost demolată complet, iar noul stadion este în momentul de față în proces de construcție de la zero.  În cazul stadioanelor Rapid și Arcul de Triumf sunt lucrări parțiale.

Sursa foto: CNI


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

adrian mutu, adrian martian, afaceri, bani pierduti, fabrica, oradea, cocaina, chelsea, mourinho Adrian Mutu, dezvăluiri sincere despre problemele financiare dar și despre scandalul cocaina!


madalina ghenea, relatie, miliardar italian, Leonardo Maria Del Vecchio Mădălina Ghenea a schimbat miliardarul! Cine este bogătașul cu șapte ani mai tânăr decât frumoasa româncă. Foto în articol


charlize theron, operatii, filmari, accidentari Charlize Theron a suferit trei intervenții chirurgicale


horoscop 17 octombrie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 octombrie 2019. Capricornilor le lipsește pasiunea, iar Gemenii au nevoie de un sfat