Mondo News

CM Rusia 2018. Fotbalistul pentru care fiecare șut este aproape un gol! Peste Messi, Neymar sau Ronaldo

Luni, 09 Iulie 2018 14:51
Scris de: Vlad Economu
CM Rusia 2018. Fotbalistul pentru care fiecare șut este aproape un gol! Peste Messi, Neymar sau Ronaldo

Multe pariuri au fost făcute între suporteri înaintea acestui Mondial. Care va fi surpriza turneului final, cine va lua Mondialul, ce fotbalist va impresiona și cine va dezamăgi. Puțini s-ar fi așteptat însă că el să fie cel mai periculos star de la Mondial pentru poarta adversă, scrie eusunt12.ro.

Deși a impresionat la Tottenham în ultimii ani, Harry Kane nu era văzut printre favoriții de la Mondial, însă starul Angliei a reușit să devină în aceste meciuri cel mai eficient fotbalist în fața porții adverse.

Citește și: CM RUSIA 2018. REACȚIA LUI VLADIMIR PUTIN DUPĂ ELIMINAREA NAȚIONALEI RUSIEI DIN SFERTURILE DE FINALĂ

În acest moment, Kane are 6 goluri din 9 șuturi pe poartă, ceea ce înseamnă o conversie de 66.7%, cea mai bună a turneului final. Pe locul doi se află Mbappe, cu 3 goluri din 5 șuturi, urmat de Dziuba, cu 3 goluri din 6 șuturi. Lukaku este pe locul 5, urmat de Salah și Kun Aguero.

Dintre starurile Mondialului, Cristiano Ronaldo are un procentaj de 19.1%, cu 4 goluri din 21 de șuturi, Suarez are 16.7%, cu 2 goluri din 12 șuturi, Neymar 8.7%, cu 2 goluri din 23 de șuturi, iar Messi are 5.6%, cu un gol din 18 șuturi. De altfel, Messi este marcatorul cu cea mai mică rată de conversie de la Mondial, singurii care se mai află sub el fiind tocmai cei care nu au marcat până acum.

Sursă foto: fifa.com


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!