Mondo News

Cluj. A omorât, în mijlocul străzii, cu un singur pumn un bărbat cu care se certase

Vineri, 16 August 2019 12:51
Scris de: Vlad Economu
Cluj. A omorât, în mijlocul străzii, cu un singur pumn un bărbat cu care se certase

Un bărbat a murit chiar în fața unui cazinou din Cluj, după ce s-a luat la bătaie cu un alt individ. Între cei doi a izbucnit un scandal după ce aceștia au consumat alcool, iar victima a fost lovită cu pumnul, s-a prăbușit în mijlocul străzii şi a decedat, informează televiziunile de știri.

Echipajul de ambulanță a încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar fără rezultat. Polițiștii au deschis o anchetă și încercă sa afle de la ce a pornit scandalul care a dus la decesul bărbatului.

Sursa foto: captura video


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video


kira hagi, gica hagi, dezvaluiri, carnetel, actrita, Kira Hagi, dezvăluiri despre cum a ajuns actriță: “La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și a scos carnețelul”