Mondo News

Claudia Pavel revine cu un mesaj dur după ce i-ar fi “spart” logodna lui Cătălin Cazacu

Joi, 15 Februarie 2018 13:44
Scris de: Vlad Economu
Claudia Pavel revine cu un mesaj dur după ce i-ar fi “spart” logodna lui Cătălin Cazacu

Claudia Pavel a revenit cu un mesaj dur la scurt timp după ce a fost acuzată că i-ar fi „spart” logodna lui Cătălin Cazacu. Cântăreața a ajuns să fie judecată și criticată din toate părțile după ce s-a zvonit că ar fi început o relație amoroasă cu Cătălin Cazacu în timpul competiției Exatlon.

Mai ales că sportivul ar fi fost implicat în altă relație. Sunt însă și persoane care sar în apărarea cântăreței, iar ea a publicat mesajul de susținere al admiratoarei sale.

O tânără a scris un mesaj dur la adresa tuturor celor care o critică pe Claudia Pavel pentru că ar strica relații și căsnicii. Cream a făcut public mesajul care le-a pus la punct pe doamnele care au jignit-o:

„E atât de ciudat ce pot citi aici, încât mi-e rău. Oare de ce în societatea asta, cică evoluată, mereu femeii i se atribuie orice vină? De ce doar ea este judecată, jignită, pedepsită, asediată, blamată, crucificată? De ce? De ce bărbatul este cel care poate orice, oricând şi cu oricine? Şi culmea, tot de femei.

Citește și: TELENOVELA DE LA EXATLON DESFACE LOGODNA! UN CONCURENT CUNOSCUT A FOST PĂRĂSIT DE IUBITĂ! REACȚII

Am zis bine că trăim într-o societate bolnavă de ură şi neputinţă, de agramatism, de limbaj de ghetou. Nu mă miră ce copii vor educa aceste femei, cu frustrări otrăvite. Haideţi doamnelor să vă permiteţi un pic de fericire! Să nu mai staţi în căsnicii şi relaţii eşuate, în care bărbaţii aşa-zişi ai voştri mereu vor căuta fericirea în altă parte, pentru că pozaţi în sfinte, care nici nu ştiu ce-i ăla orgasm! IPOCRIZIE! IPOCRIZIE! IPOCRIZIE!”, scrie în mesajul de susținere a Claudiei, al unei tinere.

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate