Mondo News

Claudia Pavel revine cu un mesaj dur după ce i-ar fi “spart” logodna lui Cătălin Cazacu

Joi, 15 Februarie 2018 13:44
Scris de: Vlad Economu
Claudia Pavel revine cu un mesaj dur după ce i-ar fi “spart” logodna lui Cătălin Cazacu

Claudia Pavel a revenit cu un mesaj dur la scurt timp după ce a fost acuzată că i-ar fi „spart” logodna lui Cătălin Cazacu. Cântăreața a ajuns să fie judecată și criticată din toate părțile după ce s-a zvonit că ar fi început o relație amoroasă cu Cătălin Cazacu în timpul competiției Exatlon.

Mai ales că sportivul ar fi fost implicat în altă relație. Sunt însă și persoane care sar în apărarea cântăreței, iar ea a publicat mesajul de susținere al admiratoarei sale.

O tânără a scris un mesaj dur la adresa tuturor celor care o critică pe Claudia Pavel pentru că ar strica relații și căsnicii. Cream a făcut public mesajul care le-a pus la punct pe doamnele care au jignit-o:

„E atât de ciudat ce pot citi aici, încât mi-e rău. Oare de ce în societatea asta, cică evoluată, mereu femeii i se atribuie orice vină? De ce doar ea este judecată, jignită, pedepsită, asediată, blamată, crucificată? De ce? De ce bărbatul este cel care poate orice, oricând şi cu oricine? Şi culmea, tot de femei.

Citește și: TELENOVELA DE LA EXATLON DESFACE LOGODNA! UN CONCURENT CUNOSCUT A FOST PĂRĂSIT DE IUBITĂ! REACȚII

Am zis bine că trăim într-o societate bolnavă de ură şi neputinţă, de agramatism, de limbaj de ghetou. Nu mă miră ce copii vor educa aceste femei, cu frustrări otrăvite. Haideţi doamnelor să vă permiteţi un pic de fericire! Să nu mai staţi în căsnicii şi relaţii eşuate, în care bărbaţii aşa-zişi ai voştri mereu vor căuta fericirea în altă parte, pentru că pozaţi în sfinte, care nici nu ştiu ce-i ăla orgasm! IPOCRIZIE! IPOCRIZIE! IPOCRIZIE!”, scrie în mesajul de susținere a Claudiei, al unei tinere.

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miss world, concurs frumusete, castigatoare, mexic, vanessa ponce de leon Miss World 2018. A fost desemnată câștigătoarea celebrului concurs de frumusețe! Video


cristiano ronaldo, provocare, lionel messi, transfer, italia Cristiano Ronaldo îi aruncă mănușa lui Lionel Messi: Să facă la fel ca mine! Îl aștept


ed sheeran, stars wars, rol, cantaret britanic Ed Sheeran va juca în viitorul film din saga “Star Wars”


horoscop 10 decembrie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 10 decembrie 2018. Gemenii își ating scopul, iar Balanțele se implică într-un proiect