Mondo News

Cine este românul care compune melodiile celor mai celebri artiști din lume

, 15 Decembrie 2019 13:26
Scris de: Vlad Economu
Cine este românul care compune melodiile celor mai celebri artiști din lume

Încă o dată s-a văzut că românii sunt talentați. Mai mulți artiști și producători și-au unit forțele și au reușit să colaboreze cu artiști de peste hotare, precum Selena Gomez sau Alicia Keys.

Printre cei talentați se numără și David Ciente, un tânăr care a reușit, împreună cu mai mulți producători să creeze melodii pe care cântăreții din America s-au luptat să le aibă în albumele lor.

Un exemplu ar fi noul album al celebrei cântărețe Selena Gomez, pe care l-a promovat şi pe contul său de Instagram. Românii noştri se pot lăuda că au participat şi ei la crearea unei melodii, “Ring”, care va apărea în playlist-ul artistei. Prin colaborarea cu o casă de discuri de peste hotare, mai mulţi tineri talentaţi, printre care şi David Ciente şi-au pus la bătaie toate atuurile şi au creat melodii care în scurt timp vor deveni hit-uri.

David Ciente, producător muzical: “Piesa se numeşte Ring, şi o să iasă pe 10 ianuarie, odată cu albumul. De acum doi ani, piesa a mers pe la diverşi artişti, pe la diverse laber-uri, ţin minte ca din prima zi a avut feed back instant.”

Orădeanul povesteşte că a cochetat cu muzica dintotdeauna, iar prima compoziție a fost în anul 2008. De atunci acesta a muncit foarte mult, iar de prin 2013-2014 a început să şi vândă ce a compus şi să facă piese și pentru alți artiști, români dar şi internaţionali, precum şi cântăreaţă Alicia Keys sau Adam Lambert.

David Ciente, producător muzical: “Au fost şi artişti mai mari cu care am lucrat, am prins o sesiune cu Alicia Keys, în New York. Am avut sesiune cu Adam Lambert, dacă se numără printre cei pe care îi cunoaşteţi. Foarte tare omu, foarte mişto voce.”

Pentru a reuşi să scoată cele mai bune piese, creatorii au fost susţinuţi şi de Lucian Ştefan, fondatorul unei case de discuri din România. David mai povesteşte că îşi petrece mai tot timpul în studio, unde stă şi câte 12 ore, însă proiectele sunt destul de importante.

David Ciente: “Proiectul constă în multe colaborări. Au fost sesiuni în State, în Londra, chiar şi în Spania am avut sesiuni anul ăsta. În sesiunile astea au ieşit foarte multe piese, sute cred, aş spune. Noi de aici suntem 5-6 oameni care tot mergem în State şi acolo am compus fiecare cu cel puţin 30 de songwriteri fiecare.”

Curioşii mai au puţin de aşteptat, deoarece noul album al Selenei Gomez, va fi lansat pe 10 ianuarie. Iar noi ne vom putea mândri încă o dată, cu tinerii noştri români extrem de talentaţi.

Sursa declarații: știrileprotv.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

jabba jihadistul, arestare, irak, platforma, stat islamic, Abu Abdul Bari Cine este “Jabba Jihadistul”, teroristul de 250 de kilograme al Statului Islamic, arestat în Irak


conor mcgregor, revenire, ufc 246, las vegas, video, victorie, Donald "Cowboy" Cerrone Conor McGregor, victorie în 40 de secunde la revenirea în UFC! Video


Khagendra Thapa Magar, nepal, deces, cel mai scund barbat din lume, video Cel mai scund bărbat mobil din lume a murit! Avea doar 28 de ani! Video


dacia 1100, linie productie, prima masina dacia, august 1968, nicolae ceausescu, uzina, mioveni, video Cum arăta prima Dacia 1100 scoasă pe linia de producţie a uzinei de la Mioveni! Video