Mondo News

Cine este noul rege al drogurilor! Pe capul lui El Mencho s-a pus o recompensă uriașă

Marti, 08 Octombrie 2019 10:48
Scris de: Vlad Economu
Cine este noul rege al drogurilor! Pe capul lui El Mencho s-a pus o recompensă uriașă

Lumea drogurilor are un nou Rege. Numele lui este El Mencho și se ascunde în grotele din munții mexicani pentru a se feri de sateliții americani. El s-a retras în sălbăticie împreună cu locotenenții săi și coordonează aprovizionarea cu cocaină și alte droguri de risc a SUA și a anumitor țări europene.

Înainte de arestarea lui El Chapo, El Mencho, pe numele lui real Nemesio Osegura Cervantes, deținea 100 de restaurante japoneze, mai multe firme de construcții și cartiere rezidențiale, câteva ziare și magazine de haine. Pe lista afacerilor lui ”legale” figura inclusiv un brand de tequila, extrem de apreciat în țări din Europa.Iar pe capul lui a fost pusă o recompensă de 10 milioane de dolari.

regele drogurilor, noul el chapo, el mencho, new jalisco, recompensa, dea

El Mencho are o avere de peste un miliard de dolari

Noul Rege al drogurilor este dat în urmărire internațională și este vânat de cei mai buni polițiști americani din cadrul Departamentului Antidrog. Înainte de a-i lua locul lui El Chapo, El Mencho ducea o viață de lux controlând o serie de afaceri ”legale” pe continentul sud-american și exporta băuturi alcoolice inclusiv în Europa. Averea lui este estimată la peste un miliard de dolari. El se ascunde în peșterile din munții mexicani pentru a nu fi interceptat de sateliții americani. El Mencho locuia, până în 2018, la o fermă unde creștea mai multe animale exotice. După ce a fost dat în urmărire, a fugit în munți împreună cu locotenenții lui.

El Mencho conduce cartelul Noua Generație Jalisco

El Mencho s-a impus în lupta pentru supremație pe piața drogurilor vânându-i pe locotenenții lui El Chapo și pe membrii cartelului Sinaloa, condus de acesta. Noul Rege conduce cartelul Noua Generație Jalisco și se ascunde în cabane ascunse și grote din munții Michoacan, Jalisco și Colima. El Mencho a devenit ”cea mai căutată persoană din lume” pe lista agenților americani din cadrul departamentului antidrog. Chiar dacă nu a ajuns încă să aibă averea lui El Chapo, estimată la 12 miliarde de dolari, cartelul condus de el are mai mulți membri decât Sinaloa.

Citește și: CUM ARATĂ MAMA LUI EL CHAPO! EA ESTE FEMEIA CARE L-A CRESCUT PE SÂNGEROSUL BOSS AL CARTELULUI SINALOA

Conform agentului american Kyle Mori, El Mencho este un foarte bun strateg. El și-a deschis filiale ale cartelului inclusiv pe teritoriul SUA, în orașe precum Los Angeles, San Diego, Dallas, Miami, New York și Chicago. El nu poate fi prins pentru că se mișcă în permanență dintr-un loc într-altul. Agenții americani primesc informații cu privire la El Mencho, dar până să intervină acesta se face nevăzut, fără urmă. Se pare că el se ascunde în ”triunghiul de aur” dintre statele Durango, Sinaloa și Chihuahua, fiind protejat inclusiv de localnici. El Mencho duce un stil de viață auster din cauză că nu se poate stabili într-un singur loc. În loc să cheltuiască banii pe mașini de lux, el cumpără arme și informații despre ancheta care îl vizează. El Mencho a cucerit piața drogurilor lansând droguri ieftine. El și-a întins antenele înclusiv în China și India.

Sursa foto: DEA

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 15 noiembrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 noiembrie 2019. Berbecii sunt vulnerabili la nivel mental, iar Taurii au cheltuieli neprevăzute


ibra Zlatan Ibrahimovic s-a despărțit în modul său caracteristic de LA Galaxy! Foto în articol


jennifer lopez, proba, sani, regizor, reactie. dezvaluire Cum a reacționat Jennifer Lopez atunci când un regizor ”a vrut doar să-i vadă sânii!” Dezvăluirea artistei


DSC_4306-1024x678 Secretul celui mai longeviv cuplu din lume! Sunt împreună de 85 de ani și căsătoriți de 80! Foto în articol