Mondo News

Interlopul din Brăila, căutat după înjunghierea celor doi baschetbaliști americani, s-a predat la Poliție

Luni, 17 Septembrie 2018 12:55
Scris de: Vlad Economu
Interlopul din Brăila, căutat după înjunghierea celor doi baschetbaliști americani, s-a predat la Poliție

Interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, cunoscut că “Dasaev”, este unul dintre principalii suspecți ai sângerosului atac în care doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați pe o terasă din Brăila.

Update: Daniel Gabriel Husein, cunoscut în lumea interlopă drept Dasaev, s-a predat luni la sediul poliției din Brăila, negând că el ar fi fost vinovat de agresiunea asupra sportivilor: “Nu se poate așa ceva, despre ce se vorbeşte acum. Dacă eu sunt vinovat de ceva, arestează-mă, dar dacă nu sunt, de ce trebuie să fiu considerat?!”, a precizat Husein conform Libertatea.

Angelica Ionel, avocata interlopului Dasaev, consideră că omul pe care îl reprezintă este de fapt o victimă: “E doar parțial vinovat, pentru că a ripostat, fiind lovit de 4 sportivi. A fost agresat și s-a apărat cum a putut”. Vezi VIDEO cu declarația integrală a avocatei.

Conform primelor informații, pe surse, survenite din presa locală, conflictul ar fi fost tranșat cu arme albe de Dasaev și acoliții săi.

Știre inițială

“Dasaev” s-a întors la Brăila în urmă cu patru ani, după ce a ispășit ani grei de închisoare, pentru proxenetism și viol, sentința dată de o instanța din Spania. Interlopul a devenit celebru la începutul anilor ‘90 pentru faptele sale extrem de violente.

Citește și: BRĂILA: DOI BASCHETBALIȘTI AMERICANI, ÎNJUNGHIAȚI PE O TERASĂ DIN ORAȘ. UNUL DINTRE EI ESTE ÎN STARE GRAVĂ

Cei doi sportivi, de 24 și, respectiv, 25 de ani, au fost operați, aflându-se sub observație. Dacă starea lor se va agrava, vor fi transferați la Spitalul Floreasca, potrivit debraila.ro.

Sursa foto: observator


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis