Mondo News

Interlopul din Brăila, căutat după înjunghierea celor doi baschetbaliști americani, s-a predat la Poliție

Luni, 17 Septembrie 2018 12:55
Scris de: Vlad Economu
Interlopul din Brăila, căutat după înjunghierea celor doi baschetbaliști americani, s-a predat la Poliție

Interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, cunoscut că “Dasaev”, este unul dintre principalii suspecți ai sângerosului atac în care doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați pe o terasă din Brăila.

Update: Daniel Gabriel Husein, cunoscut în lumea interlopă drept Dasaev, s-a predat luni la sediul poliției din Brăila, negând că el ar fi fost vinovat de agresiunea asupra sportivilor: “Nu se poate așa ceva, despre ce se vorbeşte acum. Dacă eu sunt vinovat de ceva, arestează-mă, dar dacă nu sunt, de ce trebuie să fiu considerat?!”, a precizat Husein conform Libertatea.

Angelica Ionel, avocata interlopului Dasaev, consideră că omul pe care îl reprezintă este de fapt o victimă: “E doar parțial vinovat, pentru că a ripostat, fiind lovit de 4 sportivi. A fost agresat și s-a apărat cum a putut”. Vezi VIDEO cu declarația integrală a avocatei.

Conform primelor informații, pe surse, survenite din presa locală, conflictul ar fi fost tranșat cu arme albe de Dasaev și acoliții săi.

Știre inițială

“Dasaev” s-a întors la Brăila în urmă cu patru ani, după ce a ispășit ani grei de închisoare, pentru proxenetism și viol, sentința dată de o instanța din Spania. Interlopul a devenit celebru la începutul anilor ‘90 pentru faptele sale extrem de violente.

Citește și: BRĂILA: DOI BASCHETBALIȘTI AMERICANI, ÎNJUNGHIAȚI PE O TERASĂ DIN ORAȘ. UNUL DINTRE EI ESTE ÎN STARE GRAVĂ

Cei doi sportivi, de 24 și, respectiv, 25 de ani, au fost operați, aflându-se sub observație. Dacă starea lor se va agrava, vor fi transferați la Spitalul Floreasca, potrivit debraila.ro.

Sursa foto: observator


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 ianuarie 2019. Berbecii primesc un semn cu efect benefic, iar Săgetătorii se îndrăgostesc din nou


temperatura optima, locuinta, temperatura casa, oms Care este temperatura optimă în locuinţă. Sfaturile Organizației Mondiale pentru Sănătate


oscar 2019, premii oscar 2019, nominalizari, nominalizari oscar 2019, filme oscar 2019 Premiile Oscar 2019. Nominalizările la premii sunt anunţate astăzi! Vezi lista propunerilor


radu banciu, comentarii rasiste, serena williams, b1 tv, dezgustator Radu Banciu, comentarii abjecte în direct la TV! Jurnalistul a depășit cu mult limita bunului simț! VIDEO