Mondo News

Interlopul din Brăila, căutat după înjunghierea celor doi baschetbaliști americani, s-a predat la Poliție

Luni, 17 Septembrie 2018 12:55
Scris de: Vlad Economu
Interlopul din Brăila, căutat după înjunghierea celor doi baschetbaliști americani, s-a predat la Poliție

Interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, cunoscut că “Dasaev”, este unul dintre principalii suspecți ai sângerosului atac în care doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați pe o terasă din Brăila.

Update: Daniel Gabriel Husein, cunoscut în lumea interlopă drept Dasaev, s-a predat luni la sediul poliției din Brăila, negând că el ar fi fost vinovat de agresiunea asupra sportivilor: “Nu se poate așa ceva, despre ce se vorbeşte acum. Dacă eu sunt vinovat de ceva, arestează-mă, dar dacă nu sunt, de ce trebuie să fiu considerat?!”, a precizat Husein conform Libertatea.

Angelica Ionel, avocata interlopului Dasaev, consideră că omul pe care îl reprezintă este de fapt o victimă: “E doar parțial vinovat, pentru că a ripostat, fiind lovit de 4 sportivi. A fost agresat și s-a apărat cum a putut”. Vezi VIDEO cu declarația integrală a avocatei.

Conform primelor informații, pe surse, survenite din presa locală, conflictul ar fi fost tranșat cu arme albe de Dasaev și acoliții săi.

Știre inițială

“Dasaev” s-a întors la Brăila în urmă cu patru ani, după ce a ispășit ani grei de închisoare, pentru proxenetism și viol, sentința dată de o instanța din Spania. Interlopul a devenit celebru la începutul anilor ‘90 pentru faptele sale extrem de violente.

Citește și: BRĂILA: DOI BASCHETBALIȘTI AMERICANI, ÎNJUNGHIAȚI PE O TERASĂ DIN ORAȘ. UNUL DINTRE EI ESTE ÎN STARE GRAVĂ

Cei doi sportivi, de 24 și, respectiv, 25 de ani, au fost operați, aflându-se sub observație. Dacă starea lor se va agrava, vor fi transferați la Spitalul Floreasca, potrivit debraila.ro.

Sursa foto: observator


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video


horoscop 21 aprilie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 aprilie 2019. Gemenii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii sunt discreți


Hollywood_2000x1000_72dpi Actori care nu mai au voie să lucreze împreună! De ce le-a fost interzisă colaborarea la Hollywood! Galerie foto


avengers, filme cu super eroi, filme marvel, avengers endgame, fratii russo Avengers: Endgame. Un singur actor a avut voie să citească scenariul adevărat!