Mondo News

Cine este femeia care i-ar fi dat decisiva lui Radu Mazăre! Guvernul Dăncilă a pus-o în funcție

Joi, 23 Mai 2019 13:29
Scris de: Vlad Economu
Cine este femeia care i-ar fi dat decisiva lui Radu Mazăre! Guvernul Dăncilă a pus-o în funcție

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a lansat o serie de acuzații grave, după ce fostul primar al Constanței a fost adus în țară.

Mihai Mazăre a explicat, la România TV, cum a fost prins și reținut Mazăre, dar a oferit și o serie de detalii legate de consulul onorific al României din Madagascar, Lăcrămioara Toader, și fiul acesteia, Dorin, despre care a spus că se afla „în relații de dușmănie” cu fostul primar. În mod surprinzător, Lăcrămioara Toader a fost „unsă” consul onorific în Madagascar chiar de către Guvernul Dăncilă, la 28 martie 2019.

Citește și: RADU MAZĂRE, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST ADUS ÎN ȚARĂ! FOSTUL EDIL DĂ ROMÂNIA ÎN JUDECATĂ

Important este faptul că Lăcrămioara Toader este nimeni alta decât mama partenerului de afaceri al lui Radu Mazăre, cel care l-a ajutat în 2012 pe primarul condamnat la nouă ani de închisoare să închirieze terenul pe care a construit complexul turistic de lux din Madagascar. Informația a fost publicată de Rise Project în vara lui 2017, când Lăcrămioara Toader nu fusese încă numită consul, iar Radu Mazăre nu fugise din țară.

Despre legăturile consulului onorific al României în Madagascar cu fostul lider al PSD Constanța a vorbit și Serge Rameau, în interviul pe care l-a acordat Europei Libere. „Doamna Toader l-a ajutat cu bună-credință pe Radu Mazăre când a venit în Madagascar. Înainte să fie numită consul onorific, a avut un acord de afaceri cu Radu Mazăre.

Fiul ei, Dorin, a cumpărat pământ pentru Radu Mazăre, pentru că străinii nu pot cumpăra terenuri în Madagascar. I-a închiriat pe 99 de ani terenul lui Radu Mazăre și a supervizat construcția complexului turistic pe care îl deține. Relația lor s-a destrămat însă, în termeni neamicali”, a spus consulul onorific al Madagascarului la București.

Sursa foto: ziua de constanța


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate