Mondo News

Cine este bărbatul ucis în timpul scandalului sângeros din Piața Constituției

Vineri, 04 Octombrie 2019 19:58
Scris de: Vlad Economu
Cine este bărbatul ucis în timpul scandalului sângeros din Piața Constituției

În noaptea de 29/30 septembrie în Piața Constituției din Capitală două clanuri rivale şi-au reglat conturile în stradă cu pistoale, topoare şi bâte, bilanțul fiind unul tragic, un mort și un rănit.

Victima este Ban Ion, de 40 ani din comuna Oinacu, județul Giurgiu, localitate situată la 5 km de muncipiul Giurgiu, scrie știripesurse.ro. Unul dintre clanurile rivale este din comuna Oinacu și celălat din Capitală, motivul răfuielii fiind acela al disputei pentru supremația pe traficul de femei si de copii in Anglia. Conform sursei citate, bărbatul ucis locuia pe strada Centurii din comuna Oinacu.

Citește și: BUCUREȘTI. O PERSOANĂ A MURIT, DUPĂ O ÎNCĂIERARE CA-N FILME ÎN PIAȚA CONSTITUȚIEI! VIDEO ȘI GALERIE FOTO

Poliția Județeana Giurgiu a fost depașită total de evenimente, neavând nicio dată despre infracțiunile comise de clanul din Oinacu și nu a putut sa prevină organizarea acestei grupari violente și deplasarea membrilor ei la București pentru războiul din Capitală.

Sursa foto: captura video


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție