Mondo News

Top 3 al țărilor care au solicitat brevete pentru tehnologia Blockchain în 2017

Luni, 26 Martie 2018 12:28
Scris de: Vlad Economu
Top 3 al țărilor care au solicitat brevete pentru tehnologia Blockchain în 2017

Cele mai multe solicitări de brevete către Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (WIPO) în 2017 pentru tehnologia Blockchain provin din China, informează Financial Times.

Datele de la organizația internațională de brevete arată că peste jumătate din cele 406 brevete din 2017 au fost solicitate din China: China a depus 225 de solicitări de brevet, urmată de SUA (91) și Australia (13).

Cererile de brevet pentru tehnologia Blockchain s-au triplat anul trecut. Potrivit jurnalistului Alex Batteson “Companiile se mișcă rapid pentru a-și proteja ideile în noile domenii ale dezvoltării tehnologice – cu mult înainte ca tehnologia să intre pe piață”.

Companiile chineze au alcătuit șase dintre primele nouă filiere pentru brevetele Blockchain din 2012 până în 2017, conduse de Beijing Technology Development. Deși nu toate brevetele au la bază produse viabile, datele sunt semnificative în sensul că indică o activitate într-o anumită sferă a industriei.

Citește și: FRATELE CELEBRULUI PABLO ESCOBAR A LANSAT O CRYPTO MONEDĂ MAI IEFTINĂ DECÂT BITCOIN

Batteson a adăugat că brevetele reprezintă un instrument important în drumul cître atragerea investițiilor de către companii. Brevetele privind anumite tehnologii semnalează investitorilor că “o afacere deține și poate valorifica proprietatea intelectuală și nu se va confrunta cu interferențe din partea altor părți care pretind proprietatea”.

Guvernul chinez și-a prezentat, oficial, interesul în dezvoltarea tehnologiei Blockchain. Asociația de investiții din China, care a sprijinit guvernul, a confirmat formarea unui Centru de dezvoltare a tehnologiei Blockchain.

Ministerul chinez al industriei și tehnologiei informației a publicat, în 23 martie, o listă de obiective pentru a încuraja dezvoltarea și standardizarea tehnologiei Blockchain. Obiectivele includ, de asemenea, eforturile de stabilire a standardelor la nivel internațional.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!