Mondo News

CEO Binance: Amazon va trebui să-și creeze propria criptomonedă în viitor

Luni, 04 Februarie 2019 14:33
Scris de: Vlad Economu
CEO Binance: Amazon va trebui să-și creeze propria criptomonedă în viitor

Una dintre cele mai cunoscute personalități ale industriei cripto a confirmat faptul că este de părere că gigantul de retail Amazon nu poate evita să emită propria monedă digitală.

Discutând pe scară largă despre sectorul de afaceri pe internet, Changpeng Zhao – CEO al Binance – a spus că nu se pune întrebarea dacă, ci când Amazon va emite propria sa monedă digitală.

Amazon a depus eforturi în trecut pentru a adopta forme de tehnologie de tip blockchain, dar relația sa cu cripto monedele rămâne doar la nivel de zvon. Astfel de zvonuri apar periodic în presă, inclusiv pe cele pe care Amazon ar putea integra Bitcoin (BTC) ca metodă de plată.

Citește și:  UTILIZATORII BINANCE POT PLĂTI ACUM PENTRU CRYPTO MONEDE CU CARDURILE DE CREDIT

“Pentru orice afacere bazată pe internet (non-fizică), nu înțeleg de ce cineva nu ar accepta criptomonedele pentru plăți. Este mai ușor, mai rapid și mai ieftin de integrare decât gateway-urile de plată tradiționale. Mai puține documente. Și ajunge la o diversitate demografică și geografie mai diversă “, a scris Zhao pe Twitter, adăugând:” Amazon va trebui să emită o monedă digitală proprie mai devreme sau mai târziu “.

Zhao a făcut declarația în aceeași săptămână când CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, a reiterat faptul că previziunile potrivit cărora, mai devreme sau mai târziu, internetul va ajunge să folosească o monedă crypto, mai precis Bitcoin.

Dorsey a avertizat că, deși nu poate fi sigur că Bitcoin va îndeplini acest rol, cea mai mare și mai cunoscută criptomonedă pare a fi cea mai clară alegere. “A fost ceva care s-a născut pe internet, s-a dezvoltat pe internet, a fost testat pe internet, estepractic parte integrantă a internetului “, a mai spus el.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 iunie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 iunie 2019. Racii trebuie să țină cu dinții de bani, iar Scorpionii sunt agresivi


simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu