Mondo News

Celebra Geta Voinea s-a urcat pe mese la 4 dimineața și a dansat erotic alături de un stripper

Sambata, 10 Martie 2018 11:42
Scris de: Vlad Economu
Celebra Geta Voinea s-a urcat pe mese la 4 dimineața și a dansat erotic alături de un stripper

Geta Voinea a făcut un show de zile mari, în club, de Ziua Femeii, scrie cancan.ro. Pe la 4 dimineața, milionara s-a urcat chiar pe una dintre mese, unde a dansat erotic alături de un stripper.

Geta Voinea a tras din greu să ajungă un nume în industria de înfrumuseţare. Deși a atins o vârstă respectabilă – la finalul lunii august va împlini 55 de ani – stilista a dovedit, încă o dată, dacă mai era nevoie, că are sufletul tânăr și că știe să se distreze ca pe vremuri. În afara job-ului, afacerista lasă deoparte orice inhibiție, mai scrie cancan.ro.

Geta Voinea nu și-a pierdut, sub nicio formă, farmecul. Cu mișcări hotărâte, stilista s-a urcat fără probleme pe o masă, unde a început să se miște frenetic lângă un stripper. Atingeri tandre, vorbe dulci șoptite la ureche, îmbrățișări… Afacerista s-a lăsat luată în brațe, ba chiar și pupată pe obraz. A avut parte de o noapte memorabilă, un început de weekend reușit din toate punctele de vedere. După ce și-a făcut numărul, stripper-ul a coborât de pe “scena” unde a făcut spectacol.

Nu înainte să primească și răsplata din partea stilistei, anume o… palmă prietenească peste ceafă. Faptul că a rămas fără partener de distracție nu a demoralizat-o pe Geta Voinea. Milionara a continuat să dansese și să facă show. S-a simțit perfect de Ziua Femeii.

Sursa foto: revista tango


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis