Mondo News

Cele mai sexy atlete de la Olimpiada de Iarnă de la PyeongChang. Cine reprezintă România. Galerie foto

Marti, 13 Februarie 2018 17:09
Scris de: Vlad Economu
Cele mai sexy atlete de la Olimpiada de Iarnă de la PyeongChang. Cine reprezintă România. Galerie foto

Cele mai sexy atlete de la Olimpiada de Iarnă! În aceste zile are loc cel mai important eveniment sportiv al sezonului, Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, Coreea de Sud. Timp de două săptămâni, cei mai buni atleți ale sporturilor de iarnă vor concura pentru una dintre cele 105 medalii puse în joc.

Printre participantele de la probele feminine se regăsesc și numeroase sportive superbe, veritabile sex-simboluri ale Olimpiadei de Iarnă din Coreea de Sud. Mai mult sau mai puțin cunoscute, ele au ceva în comun: frumusețea și aspectul fizic de invidiat!

Lindsey Vonn, Statele Unite

Sportiva de 33 de ani nu este doar una dintre cele mai bune schioare ale tuturor timpurilor, ci și una dintre cele mai frumoase. Aceasta este, probabil, ultima olimpiadă a reginei schiului alpin.

vonn

Tessa Virtue, Canada

Campioana la proba de dans din patinajul artistic arată senzațional. Alături de partenerul ei, Scott Moir, canadianca de 28 de ani a bifat deja o medalie de aur în Coreea de Sud.

tessa-virtue

Carolina Kostner, Italia

Patinatoarea din Italia a ajuns la 31 de ani dar acest lucru nu se observă.

Carolina_Kostner 

Anna Gasser, Austria

Pentru austrieci snowboardingul este mare lucru, dar Anna (26 de ani), una dintre favorite, s-a clasat doar pe 15. În schimb arată de nota zece.  

Anna-Gasser-Portrai

Lara Gut, Elvetia

Elvețianca de 26 de ani face furori și pe pistă și în afara ei.  Lara are în palmares o medalie de bronz câștigată la Olimpiada de la Sochi.

lara-gut-hot

Sofya Fedorova, Rusia

Tot la probele de snowboard participă o altă blondă superbă. Rusoaica Sofya Fedorova (19 ani) s-a clasat pe locul opt în finală.

sofia-fedorova

Dana Haralambie, România

Prima româncă din istorie participantă la proba de sărituri cu schiurile de la o olimpiadă de iarnă are 20 de ani și un talent recunoscut. A ocupat doar locul 25 în finala probei de sărituri cu schiurile de la PyeonChang.

dana-haralambie

dana-haralambie-principal


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iulie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 iulie 2018. Taurii nu se pot baza pe prieteni, iar Balanțele trebuie să fie mai tolerante


paris jackson, orientare sexuală, bisexuală, fiica michael jackson Fiica lui Michael Jackson și-a făcut publică orientarea sexuală


CUM SE FACE RIMMING, RIMMING, SEX, SEX TABOO, SEXUALITATE, SEX ORAL ANUS, TROMBON RUGINIT, TRAMBITA RUGINITA, CUPLU, RELATII, FETISHURI SEXUALE, SEX INTERZIS, MASTURBARE, PORNOGRAFIE, KELLY SHIBARI, Sex tabu: Ce este rimming-ul? Ai cânta la un trombon dacă acesta ar fi ruginit?


halucinant, pradator sexual, caz clasat, sector 4, emilie, radu chiper, catalin galcea, catalin tolontan, masturbare, lift Caz halucinant în România! Scuza penibilă a unui procuror după eliberarea unui agresor sexual