Mondo News

Cele cinci directive trasate de Viorica Dăncilă în cadrul Comitetului Executiv al PSD

Miercuri, 29 Mai 2019 13:35
Scris de: Vlad Economu
Cele cinci directive trasate de Viorica Dăncilă în cadrul Comitetului Executiv al PSD

Schimbări majore au avut loc în Partidul Social Democrat, după şedinţa CEX care a durat mai bine de cinci ore, la nivel de membrii, însă există schimbări majore și la nivelul retoricii de partid.

Premierul Viorica Dancilă anunță o schimbare de discurs politic din partea guvernului asumat pe mai multe episoade cheie ce au stârnit tensiuni în randul publicului.

1. Fără justiție în comunicarea oficială

„Nu mai are voie niciun social-democrat să se implice în discuțiile despre Legile Justiției sau Codurile Penale. Să se implice doar Asociațiile de magistrați”.

2. Fără amnistie și grațiere

“O să fiu foarte sinceră: aceasta a fost o opinie în cadrul PSD, să dăm OUG pe anumite aspecte referitoare la justiție. (…) Nu vreau să mă întorc la insistențele domnului Liviu Dragnea. Au fost mai multe insistențe”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: IUREȘ ÎN PSD, ZIUA 1. LISTA NEAGRĂ A PREMIERULUI VIORICA DĂNCILĂ! APELUL INCENDIAR LANSAT DE GABRIELA FIREA

3. Modificarea Constituției pentru aplicarea Referendumului

4. Statul paralel

“Eu nu am vorbit de statul paralel. Vreau să luaţi afirmaţia nu că nu ar exista, nu ştiu eu despre acest lucru. Gândiţi-vă că am fost nouă ani plecată din România”, a declarat Viorica Dăncilă.

„Doamna Dăncilă? REFERITOR la REFERIREA dvs., aș vrea să mă REFER prin următoarea REFERIRE: 9 ani ați fost într-adevăr PLECATĂ. Plecată într-o realitate… paralelă. O realitate în care unii cu adevărat inteligenți, dar cinici, au reușit să vă convingă (nici nu era greu) că sunteți o mare personalitate a nației. În ce mă privește, cred sincer că la noua conducere PSD trebuie să meargă de urgență oamenii cu halate albe..”, a precizat Liviu Pleșoianu.

5. Votul electronic și prin corespondență

„Am spus că am cerut o analiză. MAE a și început această analiză să vedem ce s-a întâmplat și am spus că vom lua măsuri radicale. Să reglementăm inclusiv prin legislație. Votul electronic, votul prin corespondență”, a subliniat Viorica Dăncilă.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!


horoscop 26 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 26 iunie 2019. Berbecii se izolează, iar starea de spirit a Vărsătorilor fluctuează