Mondo News

Cele 7 seriale despre care specialiștii spun că nu ar trebui să le urmărești niciodată singur! Video

, 10 Februarie 2019 15:04
Scris de: Vlad Economu
Cele 7 seriale despre care specialiștii spun că nu ar trebui să le urmărești niciodată singur! Video

Multe dintre cele mai apreciate seriale sunt absolut terifiante sau au intrigi cărora un singur spectator nu le poate face față pe cont propriu. Astfel, specialiștii recomandă ca următoarele proiecte să fie vizionate alături de familie, partener sau prieteni.

Twin Peaks
Twin Peaks este un serial-cult, care s-a făcut remarcat prin ciudățenia de care a dat dovadă în intrigă și personaje. Cei care se așteaptă la sperieturi bruște de-a lungul episoadelor nu vor avea parte de ele. În schimb, groaza le va fi construită gradual.

The Killing
Bazat pe serialul danez “Forbrydelsen”, “The Killing” este genul de producție despre care se spune că te îmbătrânește într-un singur episod cât alte seriale în zece ani. Înainte ca Joel Kinnaman să primească un rol în “Suicide Squad”, el a investigat diferite crime îngrozitoare în “The Killing”.

The Enfield Haunting
Când un serial este “bazat pe o poveste adevărată”, devine și mai înfricoșător. Această producție este inspirată de strigoiul Enfield din anii ’70, care a produs numai nenorociri într-o casă din Londra.

American Horror Story
De la genericul de început și până la acțiunea propriu-zisă, “American Horror Story” este tipul de serial care dă naștere unui sentiment de anxietate în rândul publicului. Pentru a face față scenelor cu clovni înfricoșători, posedări de călugărițe și vânători de vrăjitoare e nevoie de un companion.

The Strain
Este un serial despre vampiri și o afecțiune virală care distruge încetul cu încetul orașul New York. Scenariul distopian este unul care a îngrozit sute de mii de telespectatori din întreaga lume.

Penny Dreadful
Toată lumea știe că cele mai înfricoșătoare scrieri datează din perioada Victoriană. “Penny Dreadful” reunește cele mai groaznice personaje ale acelei ere și le introduce într-o intrigă interesantă, misterioasă și bizară.

The Haunting of Hill House
Serialul “The Haunting of Hill House” nu este doar o dramă reușită, ci reușește să ridice ștacheta și pentru producțiile de groază. Dincolo de tresăririle pe care le provoacă, episoadele sunt construite astfel încât să ofere un sentiment constant de înfricoșare celor care privesc micile ecrane.

Sursa video: youtube


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți


malaezia, divort, fost rege, fosta miss moscova, motiv, mohammad V, oksana voevodina Motivul pentru care fostul rege al Malaeziei a divorţat de femeia pentru care a renunţat la tron. Ce a aflat despre soţia sa, fostă Miss Moscova


leoaica, elefant, atac, video, africa de sud, parcul național kruger O leoaică atacă un elefant în căutarea unei mese pentru puii ei! Video


faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!