Mondo News

Cel mai suspect loc de muncă din România îți poate aduce 50 de euro pe zi! Foto în articol

Miercuri, 03 Ianuarie 2018 13:42
Scris de: Vlad Economu
Cel mai suspect loc de muncă din România îți poate aduce 50 de euro pe zi! Foto în articol

Acesta este cel mai “suspect” loc de muncă din România. Poți primi 50 de euro pe zi cu condiția să ai un pașaport valabil. Însă cât de legal este acest job?

Reporterii PresaSM au surprins de-a dreptul incredibil un anunț în zona Bulevardului Octavian Goga din municipiul Satu Mare. Persoană/firma necunoscută oferă un ”loc de muncă” și 50 de euro aparent pe zi doar că să stea într-o mașînă care tranzitează Punctul de trecere al frontierei de la Sighetu Marmației. Nu se cere nici măcar permis, ci doar un pașaport valabil.

Mai mult, dacă persoană interesată nu deține pașaport, ”angajatorul” îi plătește toate taxele în vederea obținerii acestui document. Tot ce trebuie să facă persoană interesată este să însoțească un alt transport…cel mai probabil de mașini. Miroase a activitate ilegală sau cel puțîn la limita legalității.

”Caut persoane dispuse să treacă mașini în Ucraina pe la vama Shighetul-Marmației. Se oferă 50 de euro și transport dus- întors. Se cere pașaport valabil, nu este risc, mașinile sunt goale, fără niciun fel de marfă. În caz de nevoie plătim taxa de pașaport. Nu se cere permis de conducere, se trece ca însoțitor”, se arată în textul anunțului.

 loc-de-munca-incredibil-satu-mare

Sursă text și foto: presm.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!