Mondo News

Cel mai suspect loc de muncă din România îți poate aduce 50 de euro pe zi! Foto în articol

Miercuri, 03 Ianuarie 2018 13:42
Scris de: Vlad Economu
Cel mai suspect loc de muncă din România îți poate aduce 50 de euro pe zi! Foto în articol

Acesta este cel mai “suspect” loc de muncă din România. Poți primi 50 de euro pe zi cu condiția să ai un pașaport valabil. Însă cât de legal este acest job?

Reporterii PresaSM au surprins de-a dreptul incredibil un anunț în zona Bulevardului Octavian Goga din municipiul Satu Mare. Persoană/firma necunoscută oferă un ”loc de muncă” și 50 de euro aparent pe zi doar că să stea într-o mașînă care tranzitează Punctul de trecere al frontierei de la Sighetu Marmației. Nu se cere nici măcar permis, ci doar un pașaport valabil.

Mai mult, dacă persoană interesată nu deține pașaport, ”angajatorul” îi plătește toate taxele în vederea obținerii acestui document. Tot ce trebuie să facă persoană interesată este să însoțească un alt transport…cel mai probabil de mașini. Miroase a activitate ilegală sau cel puțîn la limita legalității.

”Caut persoane dispuse să treacă mașini în Ucraina pe la vama Shighetul-Marmației. Se oferă 50 de euro și transport dus- întors. Se cere pașaport valabil, nu este risc, mașinile sunt goale, fără niciun fel de marfă. În caz de nevoie plătim taxa de pașaport. Nu se cere permis de conducere, se trece ca însoțitor”, se arată în textul anunțului.

 loc-de-munca-incredibil-satu-mare

Sursă text și foto: presm.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

video, jucator, liga I, videochat, masaj, barbatie, alt barbat Video șocant! Unul dintre jucătorii de viitor ai României filmat gol pușcă în timp ce un amic îi freca bărbăția


mircea badea, antena 3, daune morale, florin toma, decizie definitivă Mircea Badea și Antena 3 sunt buni de plată! Sentința este definitivă


cristi borcea, interviu, dinamo, club blestemat, revenire, condiții Cristi Borcea s-a convins: Dinamo este un club blestemat! Condiția pentru a reveni în “Groapă”


gigi becali, loc de munca, lacatus mecanic, paznic, baneasa Ce loc de muncă avea Gigi Becali înainte de Revoluţie! Situația era cu totul alta pentru latifundiar