Mondo News

Cel mai sângeros criminal în serie din Rusia este un polițist! Câte femei a ucis Maniacul din Angarsk

Luni, 15 Ianuarie 2018 10:32
Scris de: Vlad Economu
Cel mai sângeros criminal în serie din Rusia este un polițist! Câte femei a ucis Maniacul din Angarsk

Poreclit “Vârcolacul” sau “Maniacul din Angarsk”, un polițist s-ar putea dovedi cel mai sângeros criminal din Rusia, cel puţin din ultimii 100 de ani. Povestea lui Mikhail Popkov, suspectat de uciderea a peste 81 de femei, îi sperie pe locuitori. Ei nu pot crede că tocmai un polițist a fost capabil de asemenea monstruozitate.

Dacă în urma anchetei care va fi condusă de oamenii legii se dovedește că acuzațiile care i se aduc sunt adevărate, atunci Mihail Popkov va deveni în mod oficial cel mai sângeros criminal în seria din Rusia, din ultimii 100 de ani, informează time.com.

Mikhail Popkov a fost deja judecat pentru 22 dintre crimele pe care le-a comis, și urmează să fie chemat în fața instanței de judecată pentru a răspunde de celălalte 59 de crime. Testele psihiatrice care i-au fost aplicate au relevat faptul că bărbatul se află în deplinătatea facultăților mintale.

Citește și: DELFINUL NEGRU, CEA MAI TEMUTĂ ÎNCHISOARE! NIMENI NU A EVADAT VREODATĂ DE ACOLO. VIDEO

Mikhail Popkov a fost arestat, pentru prima dată, în anul 2012 atunci când a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea a 22 de femei nevinovate. Anchetatorul care participă la soluționarea cazului sângerosului criminal a oferit o scurtă declarație în care a precizat care era portretul victimelor lui Popkov.

“Popkov a comis cel puţin 81 de crime în Irkutk şi regiunea din jur. Victimele lui erau femei de toate condiţiile sociale, cu vârste între 16 şi 40 de ani”, a declarat anchetatorul Evgheni Katcevski. Polițistul se oferea să le ducă acasă pe femei, cu mașina de poliție, atunci când era noapte, sub pretextul că se gândea la siguranța or, apoi le viola, iar în final, le ucidea cu sânge rece pentru ca mai apoi să le abandoneze în locuri cât mai retrase.

Sursa foto: siberian news


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate