Mondo News

Cel mai dur atac lansat, până acum, de Dragnea la adresa lui Ponta: Nu vorbesc cu turnătorii

Luni, 05 Februarie 2018 17:16
Scris de: Vlad Economu
Cel mai dur atac lansat, până acum, de Dragnea la adresa lui Ponta: Nu vorbesc cu turnătorii

Liviu Dragnea l-a acuzat din nou, luni, pe Victor Ponta că este “turnător și șantajist”. În plus, Dragnea îi dă și un avertisment lui Ponta: ”nu știe în ce s-a băgat!”.

”Mie nu îmi place să conversez nici cu turnătorii, nici cu șantajiștii. Cererea pe care a ticluit-o la sfatul celor două prietene pe care le are la DNA este, de fapt, o plângere penală. Denunțul public făcut la hotnews poate fi citit de toată lumea. E vorba de conținutul acelei declarații. Nu știe în ce s-a băgat”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: VICTOR PONTA I-A LANSAT PROVOCAREA SUPREMĂ LUI LIVIU DRAGNEA: CINE PIERDE SE LASĂ!

Victor Ponta a declarat că va depune o solicitare la DNA pentru a-i fi precizată calitatea în care a fost audiat în dosarul lui Liviu Dragnea, după ce acesta l-a acuzat din nou că este unul dintre denunţătorii din dosarul său.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard