Mondo News

Cel mai bine plătit jucător de la FCSB se iubește cu o vloggeriță care a făcut videochat! Galerie foto

Vineri, 11 Octombrie 2019 18:56
Scris de: Vlad Economu
Cel mai bine plătit jucător de la FCSB se iubește cu o vloggeriță care a făcut videochat! Galerie foto

Cristi Manea, cel mai bine platit jucator de la FCSB, se iubeste cu Irina Deaconescu, cunoscuta vloggerita cu sute de mii de urmaritori pe retelele de socializare.

Cristi Manea, cel mai bine platit jucator din lotul FCSB, s-a despartit in iulie de fosta iubita, cea care a fost batuta de un suporter la EURO U21. Acum a fost filmat de Cancan intr-un club distrandu-se alaturi de Irina.

Cristi_Maneax

Citește și: CINE ŞI DE CE L-A BĂTUT PE FLORIN PASTRAMĂ. SUMA URIAȘĂ DE BANI DE LA CARE A PORNIT SCANDALUL

De la videochat la vlogging! E povestea spusa chiar de Irina Deaconescu in primul ei vlog. „In familia mea a aparut o problema destul de grava. Era nevoie de o suma mare bani, intr-un timp foarte scurt. Am cautat tot felul de modalitati pentru a castiga bani multi in timp scurt si singurele variante erau videochat, videochat, videochat… Mi-am cumparat o camera si am facut asta timp de 3 luni”, a spus Irina.

deaconescu

30.000 de euro pe luna e salariul incasat de Cristi Manea la FCSB, cel mai mare salariu platit de Gigi Becali in acest moment.

Sursa foto: click


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

anamaria prodan, scandal, mircea redini, luana rednic, steliano filip Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!


caracal, minuni, realitatea, caruta prosti, muzeograf, Chiar s-a răsturnat la Caracal căruța cu proști? Câte dintre ”miturile” despre această urbe sunt reale


denise rifai, atac dur, dana budeanu, gabriela firea Denise Rifai o face praf pe Dana Budeanu! Realizatoarea tv dezvăluie și cine se află în spatele stilistei


Joe DiMaggio, Marilyn Monroe, relatie, deces, secret, moarte misterioasa, casatorie Relația cu năbădăi dintre Joe DiMaggio și Marilyn Monroe! Varianta sportivului despre sfârșitul misterios al artistei