Mondo News

Cehia. Atac armat într-un spital din Ostrava! Șase oameni au fost uciși

Marti, 10 Decembrie 2019 13:12
Scris de: Vlad Economu
Cehia. Atac armat într-un spital din Ostrava! Șase oameni au fost uciși

Un bărbat a împușcat mortal, marți, șase oameni în sala de așteptare a spitalului Universitar din orașul Ostrava din nord-estul Cehiei, transmite Reuters.

Incidentul a avut loc la Spitalul Universitar Ostrava puțin după ora 08.00 (ora României), a spus ministrul de interne Jan Hamacek. Premierul Andrej Babis a declarat, la televiziunea cehă, că focurile de armă au fost trase de la mică distanță în sala de așteptare a unității medicale. Acesta este cel mai grav incident cu arme de foc de după 2015, când un bărbat a împușcat mortal opt oameni într-un restaurant din Uhersky Brod.
 
Poliția a postat inițial pe Twitter fotografia unui bărbat despre care a spus că este atacatorul, dar ulterior a revenit spunând că este vorba de un martor și că, de asemenea, mai caută și altă persoană. Poliția cehă a spus că un bărbat s-a împușcat în cap într-o mașină căutată de autorități în legătură cu atacul din Ostrava. ”Poliția a găsit mașina, acolo s-a auzit o împușcătură. Stabilim identitatea bărbatului care s-a împușcat înainte de intervenția poliției”, a precizat instituția pe Twitter.
 
Poliția a confirmat că bărbatul care s-a împușcat era atacatorul pe care îl căutau. Acesta s-a sinucis la aproximativ trei ore după atac.

Sursa foto: twitter


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, stare urgenta, barbat batut, ancheta, politist bataus, video, politia capitalei București. Un bărbat care ar fi refuzat să se legitimeze, bătut de un polițist! Video


darko peric, casa del papel, actor, romania, studii, timisoara, medicina, helsinki Darko Peric, actorul îndrăgostit de România care i-a cucerit pe fanii români ai serialului ‘Casa de Papel’! Video


coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”