Mondo News

Cea mai păroasă femeie din lume s-a îndrăgostit! Cum arată fata după ce s-a ras pe față

Vineri, 05 Ianuarie 2018 16:46
Scris de: Vlad Economu
Cea mai păroasă femeie din lume s-a îndrăgostit! Cum arată fata după ce s-a ras pe față

Cea mai păroasă femeie din lume este din Thailanda și a intrat în Cartea Recordurilor. Fata s-a născut cu un sindrom rar care îi provoacă o pilozitate facială extremă, notează metro.co.uk.

La scurt timp ce a ales să se radă și să-și arate adevăratul chip, ea și-a găsit jumătatea și s-a căsătorit. Supatra Susuphan (17 ani), originară din Bangkok, Thailanda, a avut mult de suferit în copilărie, din cauza răutăților celor din jur, care râdeau de aspectul ei fizic.

Colegii „fetița-lup” sau Chewbacca, aluzie la celebrul personaj extrem de păros, din franciza „Star Wars”. Ea s-a născut cu Sindromul Ambras, denumit și sindromul vârcolacului, un dezechilibru genetic care afectează doar câteva zeci de persoane în întreaga lume. Chiar și așa, dovezile confirmă faptul că boala s-a manifestat încă din Evul Mediu.

Deși pare incredibil, Supatra și-a găsit un băiat care o place și cu care s-a și căsătorit.  „Nu ești doar prima mea dragoste, ci ești dragostea vieții mele”, a scris ea pe o rețea de socializare, în descrierea unei imagini în care apare alături de sufletul său pereche. Tatăl Supatrei a declarat că viața ei s-a schimbat după ce fata a hotărât să se radă periodic, pentru a-și arăta adevăratul chip.

fetita-lup-cu-sotul-sau

Sursa traducere: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

palarie, indiana jones, licitatie, suma uriasa, Pălăria lui Indiana Jones, adjudecată la licitație pentru o sumă incredibilă


klaus iohannis, bautura preferata, bere, carmen iohannis Care este băutura preferată a președintelui Iohannis! Soția sa l-a dat de gol


model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!